Vad ger mig energi och gör mig glad. – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Annons

Vad ger mig energi och gör mig glad.

Jag är dödligt förkyld idag. Jag har verkligen en snäll chef som låter mig arbeta hemifrån den här veckan då Atlaz är nyopererad. Annars hade jag fått söka ledigt. Det positiva är att jag inte smittar någon med min förkylning heller. För oj vad jag är förkyld idag.

Så vad passar bättre än att blogga om vad som ger mig energi och gör mig glad? Det är en hel del saker faktiskt. Min familj ger mig energi och gör mig glad. Paulina och Atlaz. Jösses som jag skrattar åt dem.

Kolla här så göllig, hur kan man inte bli glad när Atlaz tycker att blomman spottat på honom i somras?  En annan sak som ger mig energi är faktiskt det jag gör jämt. Dricker te med honung i. Kallt som varmt. Det är gott och jag mår alltid lite bättre av en kopp te och mat. Alltså mat kan göra mig så lycklig. Jag älskar mat! PÅ riktigt, mat är det bästa som finns. Jag har två lägen. Hungrig eller så tänker jag på mat. Paulina skrattar åt mitt matbehov. Jag är som Skalman som har en matklocka. Hon har en sovklocka och jag en matklocka. Så tillsammans är vi Skalman.

Jag får som en inre stress när jag är hungrig. Då måste jag äta och det nu! Jag har på riktigt fått snickers kastat på mig för att jag varit en sådan Dramaqueen när jag är hungrig. Så en sak som ger mig glädje och energi är mat. Jag har ändrat vad jag tycker om sedan nått år. Eller jag kanske alltid haft det bara att jag har anpassat sönder mig innan. Nu äter jag mycket vitkål, grönkål och oliver. Jag äter massor med räkor. Mat gör mig glad och ger mig energi.

En annan sak som jag får energi och mår bra av är mina vänner och min familj. För mig är socialt umgänge väldigt viktigt. Jag trivs inte för mig själv. Och så behöver jag närhet. Mycket närhet. Närhet att hålla handen, att sitta nära, att gosa, att någon tar på mig och jag tar på dem. Jag är en närhetsmänniska och det gör mig glad och jag blir lycklig av närhet. Jag behöver närhet för att må bra helt enkelt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons