Ett magiskt bröllop – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Ett magiskt bröllop

Den 21 december gifte sig en av mina bästa vänner med sin fästmö, hans nuvarande fru. Bröllopet var i Eskilstuna och först tänkte jag: Vem gifter sig fredagen innan julafton. Men sen förstod jag. Det var hans frus farföräldrars 50 åriga bröllopsdag.

Det var ett otroligt vackert bröllop. Det kändes som att jag var med i the Kardashians och maten var fantastisk. Arabisk mat, arabisk musik och dans blandat med chillenskfinsksvenska inslag. Paulina kunde inte följa med för hennes chef fick barn någon dag innan och hon är ju stand in chef. Så jag åkte själv. Jag hade så kul men saknade henne.

Kyrkan var väldigt fin. De hade både filmteam och fotografer så det var lite svårt att se i kyrkan men det var oerhört fint och stämningsfullt. Några av mina favoritögonblick var efteråt när han och hans bröder och jag gick in i kyrkan och tände ljus för hans pappa som gick bort för några år sedan.  Kyrkan var oerhört vacker med nakna granar, tända levande ljus och vackrast var nog att vi sjöng Stilla natt och att bruden sa ja, flera gånger och lite i förtid. För hon ville så gärna. Det var så fint att se deras lycka.

Jag dansade hela natten, blev bjuden på en hotellnatt av mina bordskamrater E och R, vilket är det snällaste någonsin. Tänk att jag har haft turen att träffa så många snälla människor i mitt liv. Jag vet inte hur jag ska säga annat än Tack!

När vi åt frukost ihop för alla gäster och brudparet var på samma hotell så kom brudgummen ner i bara tofflorna för han hade så ont i fötterna och jag förstår han för jag slängde av mig mina högklackade någon gång under kvällen för att jag hade dansat så himla mycket.

Jag är glad över att få vara med om deras dag. Om deras kärlek och få fortsätta vara en del av deras liv.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.