Lucka nummer 24: ” Så väljer jag att fira in ett nytt år” – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Lucka nummer 24: ” Så väljer jag att fira in ett nytt år”

I år ska vi fira nyår hemma hos oss. Precis som förra året. Det är något jag älskar det här med stora sociala sammanhang. Att vi så gärna har vänner hos oss. Att alla alltid är välkomna. Det känns verkligen skönt.

Förra året var vi 18 personer hemma hos oss. I år blir vi runt 12 personer som äter och har det härligt. Det här året blir det flera hundar också. En som ligger och viftar med sin svans på min arm just nu för han vill ha uppmärksamhet och sedan även våra vänners hundar. Det ska bli så kul.

Vi ska äta potatisgratäng, champinjonsås och någon köttbit och sallad till. Vi ska fira ihop. Det är så skönt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.