Lucka nummer 23: ” Aktiva beslut jag tar varje dag” – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Lucka nummer 23: ” Aktiva beslut jag tar varje dag”

Oj, aktiva beslut jag tar varje dag. Ett aktivt beslut jag får ta varje dag är att ta mina vitaminer. Speciellt järntabletter. Jag glömmer gärna dem. För min mage blir lite upprörd av dem och jag gillar dem inte så mycket. Men jag behöver dem för jag har järnbrist.  Ett annat aktivt beslut jag tar varje dag är  att dricka te. Gå ut med hunden, älska min flickvän och allt annat som tillhör vardagen. Men det mest aktiva beslut jag faktiskt tar är att sminka mig, Eyeliner, ögonfransböjare och mascara. Jag känner mig inte vaken utan smink.

Jag har oftast inte “jox” i ansiktet, puder och foundation. Bara när jag ska på fest. Men mascara och eyeliner är ett måste. Det är viktigt. För att få vara jag och känna sig vaken. Jag tycker jag ser konstig ut utan det. Jag känner mig även väldigt mycket konstigare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.