Lucka nummer 22: ” Vänner jag valt att ha kvar i mitt liv” – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Lucka nummer 22: ” Vänner jag valt att ha kvar i mitt liv”

Jag har väldigt många av mina vänner kvar i mitt liv.

Lisa

Hon är min vapendragare och syster inom allt. Vi blev grannar när jag var 8 och hon 9 år. Sedan dess har vi hängt tillsammans och hon är en av mina grundstenar i livet. Hon kommer jag aldrig släppa. Hon är så jävla bra!

 

Men sen har jag ju fler bästa vänner.  Som Suzy, Nathalie, Roxy, Emma, Jonathan. Roxy, Sofie, Ann-Cathrine, Eva, Lennart,  Jag har säkert glömt någon nu. Så jag säger m.m. Jag har väldigt många nära vänner. Men de är utspridda genom landet. De vänner jag behåller vill ju även behålla mig. Jag älskar mina vänner. De är så himla fina och omtänksamma människor. Jag är alltid så himla förvånad att de vill hänga med mig och tycker jag är en bra människa.

Det som gör att jag behåller mina vänner är att de faktiskt är där för min skull och jag deras. Att vi delar. Jag älskar dem!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.