Lucka nummer 21: ” Ett val jag haft ångest för” – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Lucka nummer 21: ” Ett val jag haft ångest för”

Jag har beslutsångest. Det handlar om val. Alla val. En del val är mycket svårare än andra. Speciellt om det påverkar andra människor då kan jag ha svårt att besluta mig. Som om jag ska handla mat till någon annan. Det är så svårt. Tänk om jag gör den andra personen besviken.

Ett val jag hade väldig ångest över var mitt val att gå ifrån min exman. Ett annat val jag hade ångest över var att flytta och börja om i en ny stad. IGEN! Nu vill jag aldrig mer flytta från en stad. Jag vill ha mitt sammanhang här. Jag orkar inte byta igen. Jag vägrar.  Man får börja om med allt. Vänner, jobb, social tillvaro, fritidsintressen. Precis allting måste man börja om på nytt med.

Jag har lättare att välja nu. Det är mindre jobbigt. Det är jobbigt med val när man inte funderat på vad man själv vill och varför man vill saker. Vad man tycker om och inte.

Men val är lättare. Även om de ger mig ångest.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.