Lucka nummer 20: ” När jag väljer frukost…” – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Lucka nummer 20: ” När jag väljer frukost…”

Då blir det oftast knäckebröd med kalkon på och te.  Bäst mår jag av  havregrynsgröt med te till. Men det gör jag väldigt sällan. Jag vet inte. Det är nått det där med att ha i gång en platta på morgonen som jag tycker är läskigt. Tänk om jag skulle glömma den på när jag åker till jobbet! Nej, det vill jag inte vara med om. Därför uppskattar jag knäckemackor med te.

Något annat jag tycker mycket om är hotellfrukost. Speciellt om det finns vita bönor i tomatsås och varma tomater. Det är så gott! tillsammans med Bacon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.