En resa jag ångrar att jag inte gjorde – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

En resa jag ångrar att jag inte gjorde

Lucka nummer 19:

Jag hade en storslagen plan under många år att åka till Nya Zeeland och jag har aldrig tagit mig dit. Jag hade sparat pengar var 19 år och ville iväg. Och så träffade jag mitt ex och han sa: Kan vi inte bara flytta till Umeå istället? och jag sa: Ja, kan vi väl och det var så jag hamnade i Umeå 2004.

Men jag har alltid längtat till Nya Zeeland.  Till de där öppna vidderna och det var innan jag såg Sagan om ringen. Utan Nya Zeeland lockade på grund av deras kultur och mystetik. Det verkar så spännande där. Vidderna, Bergen. Det verkar så himla spännande. Jag vill så gärna se landet. Jag ångrar på ett sätt att jag inte tog chansen och gav mig av. Reste och backpackade i Nya Zeeland. Men jag valde kärleken istället och det ångrar jag ju inte heller. Men idag hade jag nog velat ha båda.

Både kärlek och en resa till Nya Zeeland. Det känns som att jag alltid försakar det för att det är 1. dyrt och 2. långt borta.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.