När jag valde att börja blogga – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

När jag valde att börja blogga

Lucka nummer 18:

Min allra första blogg hette Ladye   och  den började jag skriva redan 2006. Det var ett sätt för mig att ha kontakt med mina vänner och familj då jag flyttat från Södertälje till Umeå. Sedan började jag blogga på http://olssonskrypin.blogspot.com/ det var för att jag skadade ryggen och behövde skriva om min rygg utan att vara en börda för mina nära och kära om mina tankar om min ryggskada. Sedan skrev jag Itekoppen. Den är låst nu och även ellinorwo. Som också är låst.  Jag har även bloggat som toppbloggare på Topphälsa för några år sedan.

Nu skriver jag här på loppi. Nästa år har jag alltså bloggat kontinuerligt under 12 år. Jag har skrivandet i mig och så fort jag slutar, för det gör jag av en befängd tanke om att jag ska “integritet” så kliar det så mycket i mig att jag bara måste börja igen.

Så här är jag en bloggjunkie som älskar att skriva. Berätta mina tankar och jag måste få göra det på mitt sätt. Så där starkskört. För annars är det inte jag och då mår jag inte bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.