Hipp Hipp Hurra idag fyller Paus mamma år. – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Hipp Hipp Hurra idag fyller Paus mamma år.

Idag fyller min Paus mamma år. Jag var så himla rädd innan min skilsmässa att jag skulle bli ensam. Utan familj( förlåt familjen, jag vet att jag har en mamma, pappa och morfar) men det är inte den där familjekänslan. Jag hade väldigt mycket ensamhetstankar och övergivenhet. Sedan träffade jag min flickvän Paulina, jag var så himla orolig att jag inte skulle bli accepterad av hennes familj. Dels för att jag är 13 år äldre än henne. Japp, hon va 21 och jag 34 när vi träffades och nu är hon 22 och jag 35 år.

Jag funderade mycket på det där med hur M, skulle ta min ankomst. Hon har ju vetat sedan Pau var liten att hon var gay. Men dels att träffa en äldre kvinna är ju kanske krångligt. Men hon är verkligen en fin människa. Hon accepterade mig helt när hon upptäckte att jag var här för att stanna.

Jag gillar verkligen hur hon ser på sina barn. Hon har gjort en bra övergång mellan uppfostran och den vuxna barn/förälder relationen. Jag ser verkligen henne som en förebild i hur jag vill ha det när vi får vuxna barn. Nu har vi ju inte barn än men vi planerar.  Hennes barn( och jag) tycker verkligen om att umgås med henne. Hon är verkligen respektfull och har en bra balansgång  och fingertoppskänslighet som jag gillar.  Jag hoppas verkligen att ni förstår hur mycket jag tycker om henne. Hon är verkligen en fin människa och jag är glad att jag har fått henne in i mitt liv.  ( och jag vågar inte lägga upp ett kort på henne då jag inte frågat om lov än).

 

Så grattis på den stora dagen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.