Hej och välkommen till mig – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Hej och välkommen till mig

Hej läsare.

Tidigare bloggade jag på Nouw, men kände att jag inte trivdes där, så nu testar jag Loppi. Det är för att Loppi verkar vara en fin familj. Vem är jag då?

Jag heter Ellinor Westh och bor i Karlstad med min flickvän Paulina. Vi planerar just nu ett bröllop och vi vill ha barn i framtiden. Vi kommer gifta oss i maj nästa år.  Vi har en hund Atlaz som är två år. Han är en blandras mellan grand danua, cane corso och sankt bernhard. Han väger 60 plus kilo och är 80 cm i mankhöjd.

Jag vann i somras 50 kg papper och mitt liv består av att göra pappersblommor till bröllopet, hänga med vänner och arbeta. Till vardags arbetar jag som projektkoordinator inom industrin. På fritiden går jag en kurs i skissteknik och går på vattenrehab.

Vem är jag mer då? Alltså jag levde 13 år med en man, vi var gifta i 7 av de åren. Förra året skilde jag mig och träffade kärleken, flyttade från Västerås till Karlstad och här bor jag nu med henne. Hon som får mitt hjärta att skutta några extra slag när jag tänker på henne eller ser henne. Hon som får mig att skratta högt och jag henne.

Jag är nog en starkskör person. En som är glad utåt och eftertänksam innåt. Jag tänker och funderar mycket men vill även leva mitt liv på ett bra och fint sätt. Tanken med bloggen är att den ska leda fram till barn och bröllop. Så yey! Ännu en kvinna i 35 års åldern som skriver om barnlängtan och bröllopstankar. Men jag hoppas jag kan ge mer än så!

Välkommen hit!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.