Den där om att flytta många gånger. – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Den där om att flytta många gånger.

Jag har som mål att vara sanningsenlig och inte så ytlig i bloggen, men jag vill göra det med hänsyn till min familj, mina vänner och min älskling. Så det känns som en fin balansgång att gå på.

Jag pratade idag på lunchen med en som jobbar på ett annat företag. Vi sitter på Innovation Park i Karlstad, om att jag hade bott i fyra olika lägenheter  under ett år.

Jag flyttade i juli 2017 från min exman och hans och min trea. Till en etta i samma hus som mitt arbete i Västerås. I Februari flyttade jag till Paulinas lägenhet och sedan flyttade jag och hon till vår trea på samma gata som vi bodde innan. Det betyder att jag har bott på fyra ställen på mindre än ett år. Det kanske inte är så konstig att jag känner mig lite flytande i kanterna och rotlös. Det börjar bli bättre nu. Det känns bättre. Det är som att ju längre tiden går desto mer grundad blir jag.

Paulina är helt införstådd i mitt mående. Jag har ett upp och ned liv. Alltså jag har väldigt lätt till tårar. Jag grinar jämt, av glädje, ilska, sorg, skratt, lycka, vardagens alla skeende så sprutar mina tårar. Det är faktiskt fantastiskt skönt att slippa skämmas för sin kvinnlighet nu när jag lever med en kvinna och att få gråta.

Jag har sedan jag träffade en kvinna blivit medveten om min egen kvinnlighet och det här med normer och strukturer i samhället. Oj vei, ska jag bli en sådan där hetsig kvinna nu som pratar normer och orättvisor. Nja, kanske, kanske inte. Jag kommer nog mest stå för mina egna värderingar och i och med det mina egna funderingar.  För att upptäcka som 34 åring( nu är jag 35) att man faktiskt gillar kvinnor på mer än ett vänskapligt sätt är att möblera om i sin egen hjärna. Tänk va häftigt att man får bryta sina egna spärrar och ta vidare sitt liv så som man själv faktiskt vill leva det.

Det är något jag gjort under senaste 3 åren. Utmanat mig själv på många sätt. Jag har flyttat och lämnat Västerås. Jag har blivit gay och jag har skaffat hund (igen).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.