elli

Hej huset!

IMG_20171003_174505_339 IMG_20171002_084457_339

Nu är vi inflyttade och vilken vecka alltså! Har så blandade känslor mellan att ibland sväva på moln och ibland ha ont i magen och ångest. Ångesten kommer från att jag på tisdag ska börja jobba heltid och jag känner mig verkligen inte alls redo för det. Jag hoppas verkligen att det går bra såklart med Alicia.

Resten av veckan ser ut så att jag ska på anställningsintervju imorgon. Helt onödigt egentligen eftersom att jag tackat ja någon annanstans men det kanske kan leda någonstans senare. På fredag kommer fotografen från tidningen och ska fota mig och Andreas. Känner inte alls för det när jag läste beskrivningen av hur det ska gå till men vi får göra det bästa av det. Lite nervös är jag.

Denna vecka har vi Liam och han har klarat sig utmärkt utan Internet och tv i veckan. Han har bara badat och sånt. Jag delar säng med Alicia och Akita just nu och Andreas sover med Liam på hans rum. Tyckte att det var läskigt först men inte nu faktiskt. Känner att jag är mer och mer avslappnad varje dag och känner verkligen att jag börjar få in rutiner. Jag går tex inte och lägger mig utan att stoppa ner allt i diskmaskinen och torka undan i köket samt städa undan efter Alicia och plocka bort alla leksaker på hennes rum. Kom dock precis på att jag inte satte på diskmaskinen eller plockade undan leksakerna i matsalen haha. Imorgon tänkte jag packa upp lite kläder och städa lite för det behövs verkligen. Det ser inte smutsigt ut eftersom att vi har stengolv till mestadels i huset men man ser på Alicias kläder att det är smutsigt när hon kryper.

Nu ska jag försöka få lite sömn innan dagen kickar igång imorgon.

Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.