Tisdag – elli

elli

Annons

Tisdag

Lycka igår kväll!

Jag badade Alicia, borstade hennes tänder och läste lite ur en bok och sen bestämde jag mig för att hon skulle sova. Klockan var nog runt 20.20 när jag släckte ner och efter mycket brottning i sängen och lite gråt så somnade hon och vaknade 2 gånger under natten för att sen väckas vid 06.45. Vi gick upp och gjorde iordning oss och Alicia åt en halv macka i bilen. Vilket är stort för henne eftersom att hon alltid sover tills vi lämnar på förskolan. Hon somnade dock en stund i bilen på väg dit men ändå. Framgång!

Benjamin och James hade skridskor på schemat idag och mitt schema bestod av att köra mamma fram och tillbaka till sjukgymnasten efter hennes operation i benet. Vi åt middag hos mamma medans James spelade bandy och vi kom hem SENT ikväll. Jag var på riktigt risigt humör.

Jag fick låna boken “kaninen som så gärna ville somna” av Maja och jag testkörde den på killarna nu ikväll. Benjamin blev trött men inte James såklart. Tanken va att jag skulle lägga Alicia direkt efter men hon hade fått en glass av Andreas så de var ju bara att skjuta upp den tanken. Vi sitter i badet just nu, jag och Alicia och hon har bajsat 748 gr i badkaret. Jag har tömt på vatten, fiskat upp hennes korvar och fyllt på med nytt vatten 4 gånger men sen gav jag upp så nu sitter vi bara här med vattnet rinnande.

Miljövänligt, jag vet.

Ska verkligen försöka få henne att sova sen till boken eller utan. Jag utan film men jag känner mig svag ikväll. Det är svårt dessa dagar med träning då vi kommer hem så sent och hon somnar i bilen på vägen hem. Men imorgon ska jag vara stark super mom igen. Jag lovar. 2 steg fram 1 steg bak, det är så jag funkar. Imorgon ska jag ägna tiden åt mina hundar som jag varit för trött på för att ge någon energi.

Imorgon ska jag också förhoppningsvis få mitt körkort på posten! Kul! Kommer kännas så vuxet att jag kanske till och med börjar använda min plånbok och kanske köper en väska som inte är en sköt eller träningsväska. De om något skulle ju kännas väldigt vuxet. Har inte använt en ordentlig handväska sen Alicia föddes.

Ikväll började vi gå igenom förråden också och meningen är att jag ska fortsätta imorgon när vi kommer hem. Det blir verkligen så mycket som vi kommer kasta. Skulle tippa på 2/3 delar iaf och lite som vi kommer sälja. Kanske vi äntligen kan städa ur tvättstugan också som för nuvarande ser ut såhär.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons