elli

En bild på mig och mina vänner

Jag var tvungen att dela upp detta i flera bilder eftersom en samlad bild med alla mina vänner är ganska svårt. Sen är det inte många jag fortfarande räknar som vänner. De flesta droppade av när jag gifte mig och slutade festa och de som jag har kvar är dom jag mest håller av. Självklart har jag mer vänner än 4 st men dessa är dom som står mig närmast. Som jag kan klaga och grina och berätta en massa skit för.

Emma, vi går waaaaaay back. Även fast vi inte ses så mycket länge pga olika liv så är hon mitt mumintroll för alltid

Jessica, gudmor till Alicia. Fantastisk på alla sätt. Alltså ALLA sätt. Fanns ju en anledning till att jag ville att hon skulle vara delaktig i Alicias liv. Jag hoppas att hon kan smitta av sig lite med sin charm, snygghet, och hennes grymma fotokunskaper

Emma nr 2. Hon som ställer upp i allt. Har hjälpt mig i alla problem jag haft. Alltså HJÄRTA på henne!

Maja. Vi som köpte hundar samma dag, jag som typ levde i hennes lilla 1:a varje dag, vi som var tillsammans med 2 bröder, hon som sen blev styvmamma till James och nu delar vi samma pappa till våra barn. Vi pratar dagligen. Alltid.

Anna, gudmor till killarna. Vi ses typ Aldrig pga sjukt upptagen människa. Hon är den smartaste personen jag känner. Och fast vi aldrig ses så är det aldrig konstigt när vi väl ses.

Alicia. Min sidekick. Ni vet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Det är kvalitet som räknas inte kvantitet ❤️❤️❤️ älskar den bilden på oss, var en bra kväll har jag för mig ??? snor din lista btw ?