elli

Inredningsdrömmar

Nu när jag har börjat jobba så ser jag fram emot att kunna spendera mina pengar på vårt hem. Mår så himla dåligt över lägenheten i Uppsala just nu. Den är verkligen inte jag. Nu kommer Andreas döda mig men jag vill göra om köket. Det var inte längesen vi bytte bänkskiva men jag tycker verkligen inte om den. Vet inte vad som fattades i min hjärna när jag valde den alltså. Sen gillar jag inte skåpsluckorna heller. Men!

Vi börjar med möbler! Jag vill ha ett runt matbord och jag har mina ögon på denna gruppen!

lyon-matgrupp-ø150-cm-naturvit-6-viktoria-fåtölj-191740 (1)lyon-matgrupp-ø150-cm-naturvit-6-viktoria-fåtölj-193759

Den är så himla fin och jag måste ha den!

Vi har ju hemnes byrå från ikea i köket också och den kan jag tänka mig ha kvar (alternativt ställa in i sovrummet) eller byta ut mot en fireplace. Vi får se. Det är ju så jävla trångt hos oss.

I hallen däremot så har jag planer på att det ska bli mindre trångt. Vi ska göra ”hålan” där alla jackor hänger djupare och förhoppningsvis hitta spegel skjutdörrar att sätta där så att man slipper se på allt kaos. Sen ska det få plats ett skoskåp från ikea och en liten sittbänk eller pall från mio.

7978013531

 

I vårt sovrum behövs det i princip bara en till garderob och kanske en fotovägg.

I Alicias rum så ska troligtvis spjälsängen bytas ut mot en växa säng men det är ju ingen brådska eftersom att hon aldrig sover där. Hon behöver en dörr in till sitt rum också, det känns som en sak som borde hamna på priolistan.

I killarnas rum behövs det garderober och några vägghängda hyllor.

Vardagsrummet, en ny mindre 3-sitsig soffa i en ljus ton och en riktigt skön fåtölj. Nytt soffbord, ny matta och stora tavlor behövs också.

Utomhus på framsidan så ska rabatten byggas om och höjas och sen har andreas lovat mig ett vagnförråd.

Baksidan behövs nya utemöbler och lite kärlek. Jag vill att detta ska va klart till sommaren så jag antar att jag får jobba på. Det har varit svårt de senaste dagarna pga VABRUARI!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.