elli

Matfrid

IMG_20171108_181241_259 IMG_20171106_210623_921

Vi har matfrids matkassar och till en början var jag skeptiskt till att inte få välja recept själv men det underlättar verkligen vardagen att slippa ens fundera på vad vi ska äta. Vi får både middagskassen, frukost och fruktkassen. Barnen får välja ett recept varje vecka och då står dom för matlagningen. Ikväll ska James stå för maten och han valde indisk kycklinggryta.

 

Vi har ganska mycket pyssel nu i helgen. DHL kom förbi med 2 paket med ledlampor. Vi ska byta ut alla våra spottar till led. Vi har 164 spottar i vårt hus! Det blir en del jobb för Andreas. Sen ska grinden ner till källaren sättas upp så att inte Alicia trillar ner för trappen.

På söndag är det bandymatch för James i Uppsala och vi har inte glömt att det är farsdag också. 4 presenter ligger färdigpaketerade på ett hemligt ställe inför dagen.

Nu är det verkligen dags att börja planera julkalendrar också vilket är så himla kul för igår var min kompis anahita hör med sin mamma och vi satt och pratade om hysterin kring alla dessa egengjorda julkalendrar. Jag berättade att jag också brukade göra sånt till barnen innan jag träffade Andreas och sista åren har jag inte gjort det eftersom jag varit gravid m.m. men i år tänkte jag göra en varsin till killarna. Alicia behöver ju som tur är ingen än så hon får vänta till jul.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.