elli

Poäng på karmakontot

Jag och Andreas skulle ta en sväng till uppsala för att hämta Liam efter skolan och vi hinner inte mer än att svänga ut från våran gata innan en grupp människor vinkar åt oss att stanna. Dom berättar att dom hittat en påkörd katt och undrar om vi vet vems det är.

Katten är tatuerad och därför antar jag att den är chipmärkt så vi plockar in katten i bilen och åker till Ultuna där vi kollar chipnr och försöker få tag på ägaren men ingen ägare fanns registrerad. Vi plockar in katten i bilen igen och jag lägger ut ett inlägg i knivstagruppen på fb. Det tar inte lång tid innan vi hittat ägaren och jag ringer upp henne. Hon var så ledsen och grät och det var ännu jobbigare att lämna katten till henne och hennes man får båda grät verkligen och pussade lilla katten på huvudet.

Det kändes iaf bra att dom slapp gå och fundera på vad som hänt lilla Tor som katten hette.

Ett stort jävla minus dock till Ultuna som inte ville ta emot katten eller ens kolla chipnumret jag fick själv söka efter chippet och sen kolla registret. Så jävla sur personal. Ok att dom kanske hade mycket att göra och en död katt inte är prio men ändå.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.