ELISABETH

Help me!

Jag frågar ju alltid er om hjälp när jag behöver det (typ sju gånger i veckan) men det får ni faktiskt leva med eftersom ni är så jäkla bra på det!

Nu när bloggen är flyttad hit och allt verkar fungera, har jag börjat fundera lite kring designen. Jag trivdes väldigt bra med hur min första blogg såg ut men samtidigt trivs jag väldigt bra nu med! Däremot har jag, som ni kanske märkt, ännu ingen header. Det är något jag ska börja fila på och det är där ni kommer in!

Ska jag ha samma som på förra bloggen?

Screenshot 2015-05-27 at 13

Kanske byta ut elisabethlindroth.se till höger med någon fräsig slogan? Typ: ”Drygare än Yes!”?

Nä men, ni får mer än gärna komma med er input här eftersom det ju är ni som ska stå ut med det!

Ska jag ha bilder av mig och grabbarna i headern kanske? Någon text? Vilket typsnitt? Eller köra på samma gamla? HJÄLP!

Om ni upplever att något annat stör er eller inte fungerar som det ska här, hojta till också, så kollar jag om det går åtgärda!

Till sist: TACK för era välkomnande kommentarer på mitt första inlägg här! Värmer mitt arma hjärta och jag suger åt mig av alla era älskvärda ord. Ni är bäst, kan ej sägas för mycket. Önskar att jag hade tid att svara er alla men eftersom jag har en bebis som rullar runt över hela huset hela dagarna (puh), är tiden lite knapp! Försöker alltid att svara på alla kommentarer som innehåller frågor, ska bli bättre på att svara på alla.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina Anklew

    Röstar för familjebilden, den tecknade! 🙂 Typsnitt samma och varför inte en kul slogan!? Lycka till!!!
    Kram! <3

  2. Kajsa

    Jag tycker att du absolut inte behöver svara personligen till varenda en, vi är nog fler med småttingar (jag har en som blir 4 månader den 31/5) och har full förståelse 🙂 så till headern, jag tycker det vore kul med foto på hela fam eller en illustration av hela familjen.

  3. jennybenny

    Ville bara kika in & säga välkommen även här 🙂 Så KUL med en ny toppis-vän & jag har nog sett hälften av alla era youtube-videor redan, haha.

  4. Caroline

    Som jag skrev tidigare så gillade jag verkligen designen på din egen sida så om det bara går så tycker jag att du ska ta med din header hit till Loppi!