ELISABETH

Lite av this, lite av that

HEJ!

Vill börja med att be om ursäkt för att jag inte skriver så mycket ”riktiga” inlägg nu men jag känner lite att jag vill vänta tills bloggen är flyttad (förhoppningsvis sker det alldeles snart!), så jag går mest bara och väntar. Hoppas ni har överseende med det!

Tänkte uppdatera med en salig blandning av saker. Till att börja med kan jag säga att jag mår mycket bättre nu! Hade en tillfällig dipp i tisdags, insåg sen att jag både ätit alldeles för lite och druckit nästan inget. Mådde mycket bättre redan igår och idag känns det super! Vi har fyllt upp kylen med snabb energi (choklad, jordgubbskräm, ost) och jag har med mig vattenflaskan vart jag än går.

Däremot är Åke lite av en bortbyting nu. Den glada bebisen som sover så bra på nätterna har bytts ut till en liten ilsken person som vaknar ofta och vill äta, fast egentligen bara använda mig som levande napp. Tror att det beror på att han är i en utvecklingsfas nu och just har börjat rulla runt. Det är verkligen det enda han gör på dagarna nu. För en vecka sedan kunde han inte ens lägga sig på sidan och nu rullar han?! VA?! Tänk hur trött han måste vara i hjärnan av allt nytt han lär sig varje dag, då har han kanske lite rätt att vara otrevlig ibland. Han är gullig och glad så länge han har 180% uppmärksamhet. Någon som känner igen detta beteende?

DSCN2030

Idag skulle Leif på möte i stan, så Åke och jag åkte med in! ÄNTLIGEN lyckades vi träffa min gamla vän från gymnasiet, Emma, och hennes dotter Elsa, som snart är 7 månader.

DSCN2047

Vi kom fram till att vi pratade i rapidfart i två timmar och sen var jag tvungen att gå. Att ha bebisar innebär ett aldrig sinande förråd av frågor och saker och diskutera. Vi måste helt enkelt ses snart igen, så vi får fortsätta ta igen allt. Det är så himla fint att vi känt varandra halva livet(!) och fastän vi inte alltid ses så ofta, har vi alltid kvar varandra. Så värdefullt!

DSCN2043

Elsa och Åke verkade gilla varandra, fast jag inte lyckades få till någon vidare glad bild. Kan liksom inte fatta att Emma och jag, som grisade runt tillsammans i Göteborg för en halv livstid sedan, nu har var sin superliten person?! Livet alltså.

Sen träffade vi upp Leif på stan men eftersom Åke tydligen också hatar att ligga i vagn nu, vrålade han så högt på Åhléns att jag fick plocka upp honom och vår shoppingrunda blev således inte så lång som jag hade tänkt. Leif hann köpa ett par shorts och vi fick även med oss två fina kuddar till vår inglasade altan, som jag hoppas kunna börja fixa i till helgen!

DSCN2049

Så kul förresten, att så många ville ärva Åkes pyjamas! Kanske ska skänka vidare fler plagg? Vi har valt ut en person som mest troligt får ett paket på posten imorgon, fredag!

Hoppas ni mår bra!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Här damp mkt riktigt ner ett fint paket på posten idag 🙂 Tack så jättemycket för bodyn och nappen med! 🙂
    Lovar att fortsätta i samma bana allt efter som min knodd växer ur kläder.
    Kram på er

  2. Caroline Stoltz

    När min dotter var 4 månader (för 5 år sedan) minns jag att hon började hon använda mig som en mänsklig napp på natten. Hon vaknade ca en gång i kvarten för att bröstet hade trillat ur munnen. Jag trodde jag skulle bli galen!
    Det var nån utvecklingsfas för det gick över 🙂

  3. mika

    Känner igen mej så väl!
    Min lille är en månad äldre och för en månad sen var vi på precis samma ställe Som du beskriver!
    Rulla runt, vägra vagn, sova dåligt, kräva uppmärksamhet. Sen kom två tänder och andra vaccinationen med tillhörande ledsenhet . Efter det har han blivit mer sej lik men mycket mer deltagare i stora världen… Det händer så mycket i utvecklingen nu!