Några favoriter – ELISABETH

ELISABETH

Några favoriter

Det utan tvekan roligaste som min blogg fixat åt mig (förutom poddis då!), är samarbetet med Me&I. Så proffsigt uppstyrt och framför allt SÅ FINA KLÄDER! Jag skulle aldrig någonsin skriva det här om jag inte menade det men plaggen till både mig och Åke är helt fantastiska. Jag har ju fotat Åke i några outfits men inte riktigt hunnit med att klä mig själv i något annat än förkylningskläder på sistone men idag känner jag mig pigg, fräsch och så jävla HET i min frippa, så jag passade på att ta några bilder!

Mina favoriter är nog boyfriend jeansen, på grund av den sjukligt sköna passformen. Så mjuka och utan att stretchas ut i storleken. Har dom ungefär jämt. Till dem har jag all day jacket, en kavaj i trikå. Känner mig så jäkla business i den men eftersom den är så mjuk passar den också till vardags. Supersnygg att matcha med lite baggy jeans.

IMG_7859

IMG_7870

Jag har ju visat min älskade klänning i några bilder tidigare men vill ge den ännu mer uppmärksamhet. Den är så jävla skön och framhäver kroppen på ett så härligt sätt. Den har dessutom en drapering som gör att den inte sitter som ett korvskinn utan känns så bekväm. Passar perfekt till grova strumpbyxor i höst och vinter, jag valde ett par vita stickade idag!

IMG_7856

IMG_7862

IMG_7860

 

Den 7/10 släpps några nya plagg också, som heter Winter Lane. De kommer i begränsad upplaga så det gäller att vara superdupersnabb! Så jäkla snygga saker!

IMG_2930

Jag kommer ha en träff 4/11 här i Burträsk, det är redan jättemånga som visat intresse, ser så mycket fram emot det!

Mina kollegor Nyponbebis och Angelica har just gjort inlägg med sina favoriter, kolla in!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mikaela

  allstå, älskar bekväma kläder och blir själv sugen på kavajen 🙂 kikade på deras hemsida och gillar även rumpfickorna (?) på jeansen!

  ps. skulle dock vilja uppmana företag att SLUTA sälja sk “boyfriend”-plagg riktade till kvinnor.

   1. elisabethlindroth

    Hahaha! Tänkte inte ens på det, tyckte du uttryckte dig supertydligt! 😉 Och ja, fickorna är superfina!

 2. Anna

  Ps. Håret håret! Det liksom plockade fram tuffheten i kavajen, men även det feminina och kurviga i klänningen. Läckert! (Insåg att uttrycken i denna kommentar låter väldigt mormors-generation, hehe, men detta kommer faktiskt från en 25-åring.) Kram!