PAUS – ELISABETH

ELISABETH

PAUS

Idag tar jag paus. La ut ett klipp på Youtube som var uselt och trist, fick en tumme ner direkt och tog bort det.

Jag är ärligt talat väldigt besviken och ledsen just nu. Känner mig fel och klumpig och som att jag absolut inte passar in. Tyvärr kan jag inte berätta mer för tillfället, men lovar att göra det sen!

Tack och lov ska jag spela in poddis med Jenny snart och vi ska prata om just känslor. Längtar! Livet känns alltid lite lättare efter att ha pratat med Jenny. DSC_0594

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Hej Elisabeth! Jag ville bara säga att jag läser din blogg slaviskt. Jag kommenterar oerhört sällan (förlåt…) men jag tycker du är så himla fin. God och snäll och framför allt mänsklig. Och så lik mig! Sådär osäker som du beskriver dig, så är jag emellanåt också. Jag tänker jämt att någon skrattar åt mig om man jag går förbi några som skrattar (varför skulle dom?! Men min osäkerhet tar över). Men hur som helst, jag tycker väldigt mycket om din blogg! Kram!

 2. Sonia

  MEN vad är grejen med att trycka tumme ner?? Folk är så dumma. Om de inte tyckte om något kan de väl lika gärna bara sluta titta och gå vidare med sina liv. Så jävla drygt. Tycker dock du gör rätt i att ta en paus om det inte känns bra, såklart. Hoppas du mår bättre snart, du är värd att känna dig trygg och säker i dig själv! Du är så fin! <3

 3. Jennie

  Du är ju helt rätt! Och det bl.a för att du är mänsklig och har ett känsligt, men fint hjärta. Ta en paus, ät choklad och tänk på dig själv!
  När du gjort det, så kan du börja tänka på ALLA oss som verkligen njuter av din närvaro i cyberspace. Vi finns här! <3
  Sen vill jag säga – Tummen ner kan vara ett misstag. Jag har själv råkat trycka på fel tumme nångång. Hoppas att det var så!

  Ta hand om dig!

 4. Emma

  Så känner jag mig också alltför ofta 🙁 Inte kul! Men vi får kämpa på! Jag tycker du skriver bra och om intressanta saker med hög igenkänning och som alltid får mig att bli lite snällare mot mig själv efteråt och må lite bättre eftersom jag inser att vi alla är mänskliga å livet har höga toppar djupa dalar o ibland fruktansvärt dötrista raksträckor. 🙂

 5. Karin

  Gillar inte att du känner dig fel, för jag tycker precis som Ellie att du är helt rätt!! 🙂

  Hoppas Jenny kan få dig att må bättre, längtar efter nästa avsnitt! Kram <3