ELISABETH

Sju

Leif kommer hem från jobbet samtidigt som solen börjar lysa och göra vår låda till hus äckligt varmt. Ändå är det NOLL ljus inomhus så när jag försöker fota min frisyr mot den enda platsen vi har som inte är full med bråte ser den bara ut som en svart boll. 

Får ett regelrätt släpp, skriker, stampar och snubbar över den JÄVLA dammsugaren och inser att vi nog måste gå mot lite mer minimalistiskt leverne innan Åke blir kroniskt sjuk av smuts och jag totalgalen.

Ligger nu i soffan och andas i en inbillad påse och önskar att vi skulle få en patrull som kom och rensade vårt hem och gjorde klart allt vi påbörjat. 

 #motsatsentillfengshui

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ylva

    Så ser det ut hos oss med! Skulle ta en bild på eftermiddagsfikat till instagram och fick flytta på torkställningen i bakgrunden, flytta på brev på bordet och torka bort några smulor innan bilden blev bra. Men vem försöker man lura egentligen? Kanske ger min, till synes välstädade bild, bara andra dåligt samvete över att de har det stökigt? När jag egentligen har det lika stökigt själv? Nästa gång gör jag som dig, visar sanningen!

    Kram och ha en skön fredagkväll i stöket! Det ska vi 🙂