Nionde och sista! – ELISABETH

ELISABETH

Nionde och sista!

  Vilken kul dag vi haft tillsammans! Tack för att ni hängde med mig och mitt gäng!

Nu ska jag vräka godis och se Modern Family som att det inte finns någon morgondag.

Imorgon har vi tänkt jobba lite med köket och på söndag spelar vi in poddis! Tips på ämnen? 

Ha en skön kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carina Anklew

  Oj, vad du jobbar!!! Jag som följer dig hänger inte med trots att jag bara behöver läsa! Men du är ju ung och entusiastisk!
  Så fortsätt på det sätt som ger dig glädje i livet! Hejja! Ha det gott! Kraaam! <3

  1. elisabethlindroth

   Ja, det är ju mitt jobb så det vore väl knäppt om jag inte jobbade? 🙂 Alla inlägg tog max en timme totalt att göra så det är rätt lugnt arbete!

 2. Sofia J

  Det här upplägget passade mig fint på en ledig dag då familjen inte var hemma, då kunde jag ju kolla lite då och då 🙂
  Men annars gillar jag din blandning bäst. Allt skrivs om och jag kan då välja att läsa/kommentera när jag vill beroende på hur mycket jag måste tänka 🙂

  Till Podden: Skärm/telefontid på dagen när barnen är i närheten, hur tänker ni om det? Den ständigt närvarande telefonen på gott och ont.

 3. Malin L

  jag läste hälften av inläggen på Landvetter och hälften på Arlanda, älskar också upplägget. Antingen läser man dem i realtid (typ) eller i följd i efterhand. Jättekul jag älskar också modern family, streckspel 3 säsonger när jag var höggravid och sydde framför tvn varje dag. Måste återuppta det .

 4. Linda

  Podd-tips: hur en kan/ska/vill bolla sociala medier i kombination med familjeliv. Hur mkt kolla i telefon/dator är “ok” under dagen med barnen? Funderar själv över dessa frågor en del och det här med medveten närvaro osv.. Vore intressant att höra er som är en del av den världen diskutera frågan. Trevlig helg! ❤️