ELISABETH

Mobilblogg del 2

Innan vi går ut vill jag bara visa Åkes kläder idag! För övrigt, vad hände med den mysiga stunden som påklädning innebar förr?! Nu slutar det alltid med att någon svettas ymnigt(jag), någon gråter(nämner inga namn) och värsta tänkbara scenariot är när bodyn man just tvingat på Åke är för liten och man måste slita den av honom och ta på en NY. Ej poppis.   Idag är Åkis helt klädd i me&i. Tröjan är så jäkla fin att jag inte hade hjärta att lägga den i växalådan, fastän den egentligen är en storlek för stor. Det som är så bra att den är lite puffig i modellen med resår så att ärmarna och midjan liksom inte blir för långa ändå! TIPS!

Är för övrigt redan superarg på mobilbloggning. HATAR aurocorrect? Hur galna ord föreslår den inte? Vi kämpar på!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise Hej hej vardag

  Finaste Åkisen!!! <3
  Angående autocorrect…jag har liksom aldrig förstått varför man har det? Jag bli tokig när jag skriver med det!!! Man kan stänga av. Jag tycker det är grymmers att den markerar med röda prickar när jag skrivit bjskorv istället för bajskorv till exempel, man vill inte att det ska bli fel där! Men om autocorrecten ändrat till bjussarkorv till exempel så hade det ju blivit helt galet.
  Om jag tycker att jag är på väg att spåra ur här? ja. Om jag ska sluta kommentera nu? ja.
  Egentligen ville jag bara säga: stäng av autocorrecten. Och skumt att det inte funkar med bilder!!? WHY!???
  Härligt med heldagsbloggande! Ser fram emot'et!
  Puss!