Fredag=mobilblogg! – ELISABETH

ELISABETH

Fredag=mobilblogg!

Hej!

Idag är det fredag vilket betyder att en (tveksam) skoluppgift lämnades in sent igår kväll och att jag är mammaledig och Åke är pappaledig.

Tänkte därför att vi idag gör små, korta mobila uppdateringar hela dagen! Kul va?

IMG_7692.JPG

Vi är väldigt förkylda allihopa. Jag hade kunnat spendera ett dygn med att suga ur Åkes nos med snorsug, problemet är bara att han inte känner likadant?! Man känner sig inte som mysmamma direkt där man håller fast hans lilla huvud i ett brottningsgrepp och trycker in rör i näsborren. Tur att livets stora gåta innehåller både GLÖMMA och FÖRLÅTA, så den ska vi träna på idag.

För övrigt är det ju superkul att somna med blött hår när man har ny och kort frisyr! Vilken chock att vakna till denna tupé!

NU: morgonpromenad i regn.

Vi hörs under hela dagen då!

P.S. Upptäckte direkt att det inte går mobilblogga bilder via min app? EJ BRA. Ska försöka jobba runt det idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin L

    samma känsla här angående snorsugen, den är ju så stor att Folke ser dem komma 1 mil bort och oftast lyckas slita isär röret och slangen. Det var ju höjden av övergrepp då jag ammade och var tvungen att först ge saltlösning, vänta, snorsuga för att sen kanske kunna amma. Nu kan han ju äta trots täppt näsa, tack och lov men snorsugen har traumatiserat honom for life tror jag….

  2. Amanda

    Hihih 🙂 Gillar att det är du och Åke som är föräldralediga till Leif 🙂 Härligt med lite ombytlighet i rollerna i familjen. Ha en din dag och krya på er!

  3. Anki

    Känner igen det där med snorsugen! Paniken i bebbensögon när man håller fast, fy alltså! Suger bara inför napsen, övrig tid får det bubbla ur näsan då det tydligen inte rör bebis i ryggen..