Från mig till er – ELISABETH

ELISABETH

Från mig till er

Ibland går det inte få ut rätt känsla i orden. Gjorde därför ett litet klipp till er, där jag försöker förklara hur jag mår!

https://youtu.be/GRIK9JiSnwQ

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emmi

  Jag kom på en sak precis efter att jag postat den förra kommentaren?! Det slog mig då att jag blev lite nervös!? Att jag vill läsa genom min kommentar noga så att jag inte har skrivit något som kan misstolkas av någon! Är det bara jag? Eller känner fler så? Jag känner mig faktiskt lite rädd över att kommentera! Hm, det slog mig nu! Jag blir förvånad själv. Senaste tiden har jag sett många kommentarsfält i olika social medier som ofta spårar ut och många får ”skäll” eller ”tillsägning” om de skriver fel saker eller skriver på fel sätt. Självklart är inte alla kommentarsfält så, men jag har nog följt lite väl hetsiga kommentarsfält i olika debatter senaste tiden, som när jag tänker efter gjort mig lite rädd för att gå in och lämna kommentarer. Det är ju inte alls bra, känner jag! Hmm.. Ja! Lite tillägg bara. Undrar om jag är själv om detta eller om fler känner så?!! KRAMAR

 2. Emmi

  Du inspirerar på såå otroligt många sätt. Jag läser tre bloggar totalt, av alla som finns där ute, och din är en
  av dessa <3 Det måste säga en del väl? 😉 Haha.. Jag gillar allt som du lägger upp, oavsett om det är stort eller smått, djupt eller lågt & kombinationen av dessa är fantastiska! Jag är är också oerhört dålig på att kommentera, men jag vill ändå tillägga, att jag tror att det är så över lag?! Folk läser och tittar och följer kontinuerligt & är snabba med att gilla (inklusive jag själv) men när det kommer till att kommentera så tar det så oerhört mycket mer tid, även om det egentligen inte handlar om LÅNG tid i den bemärkelsen. Hemskt egentligen att vi är så många som känner att vi ständigt är i sån tidsnöd. Men jag tycker mig märka det i min privata facebook och instagram och överallt. Det är alltid så många fler som bara trycker "like", än som lämnar en kommentar (även bland vänner och bekanta som man känner mycket väl alltså). Jag bloggade också förr och det var precis lika dant då. Jag hade ju inte i närheten av en så stor blogg som din är. Men när jag bloggade så gjorde jag det för att jag tyckte det var roligt, och då gjorde det inte så mycket om det så bara var en person som interagerade med mig, och som kunde ta åt sig något av det jag skrev. Jag hoppas verkligen att DU hittar tillbaka dit snarast! Du är ju bäst! STORA KRAMAR

 3. Elina

  Fining! Gör din.grej bara. Och gör det som känns bäst för dig. Jag älskar dina djupare inlägg, men det tar självklart lite längre tid att kommentera, för de kräver ju lite eftertanke.. Jag läser din blogg för det du skriver är intressant, inte bara för du är mamma.. Jag är själv också nere i en svacka just nu, ingen bloggsvacka dock, men en vanlig svacka, min åttamånaders väcker mig mellan 10-20 gg per natt och tvååringen kräver sitt, så är skittrött jämt. Lite därför jag har svårt att kommentera de djupare inläggen just nu, min hjärna når inte så långt. Bara det här svaret var en kraftansträngning, men ville bara säga att jag stödjer dig i vad du än gör med din blogg så länge det känns bra för dig. Kram

 4. Johanna

  Mixen av yta och djup är bäst enligt mig, ytligheter får komma när det känns naturligt. Så resonerar jag i alla fall (som förresten nog har världens tråkigaste blogg nästan helt utan bilder). Svackor får man ha, såklart. Själv är jag nere i en depression och famlar runt.

 5. Anna-Maria

  Jag kommer läsa det du skriver oavsett om du väljer att ändra riktning eller något annat!! Älskar dina tankar om allt och visst är det kul med de ”ytliga” inläggen också men de är INTE osaken till att jag går in här 🙂 vill man bara ha den sortens läsning finns det ca 1 miljon andra bloggar till det! Kramar

 6. Katta

  Gud jag hoppas inte jag låter dryg i mina kommentarer! Jag hoppas bara du hittar det du vill skriva om (behöver väl inte handla om bara EN sak tänker jag? Om du inte vill det såklart ;))

  Hoppas det gick bra med håret idag 🙂

  Heja dig!

 7. Louise

  Ja men PRECIS så!!! My gooood vad jag känner igen mig! Fast du är så modig och öppen med det. Heja dig!!! Kör ditt rejs, det är det bästa rejset!
  PUSS!

 8. Ylva

  Fina duktiga du!
  Älskar din blogg, och särskilt de djupare inläggen. Men om det inte känns rätt för dig, kanske du ska ta en paus? Vore ju såklart jättetrist för oss som följer dig, men det viktigaste är ju att du mår bra och känner dig nöjd med livet! Och kanske blir du sugen på att blogga igen, och då kommer vi vara många som vill läsa! Men kanske känner du att du trivs bättre med något annat? Känn efter! Vi finns ju kvar här!

  Många kramar!

 9. Amelle

  Hej! Du kanske ska byta portal? Kanske mindre stress och att du känner dig mindre nichad in på mammablogg? En idé bara. Sen kanske bloggandet helt enkelt inte är något för dig om det resulterar i de negativa känslor du uttrycker. Måste ju någonstans vara en gräns för vad man utsätter sig för om man inte riktigt mår bra av det. Kan ibland känna att bloggande kanske inte riktigt är rätt forum för dig och det menar jag som en komplimang då du har ett djup som inte passar det ytliga formatet som bloggar idag har. Älskar att läsa din blogg och titta på dina videos men får det dig att må dåligt kan jag känna att det inte längre är värt det. Menar detta i all välvilja ock det hoppas jag du förstår då din blogg är min stora favorit. Hoppas du kommer fram till vad som passar dig bäst. Ta hand om dig! Kram Amelle

 10. SpeLinnea

  Jäkligt bra sagt. . Människors situationer ändrar sig. Vi är inte bara EN roll, vi är mångfacetterade till tusen.

  Vill du ska veta att vi hejar på dig. Kram!

 11. Ellie

  Tycker det är kanon att du följer ditt hjärta och bra att du skippar de där traditionella detta har jag köpt idag osv inläggen! Massor av tummar upp till dig

 12. Hanna

  Åh kloka fina du! Jag tycker verkligen att det framkom bättre här vad du vill ha sagt och menar. I text är det så svårt att läsa in tonläge och ansiktsuttryck som är minst lika viktiga som ord för att förstå vad som vill bli sagt. Jag tror som Sonia, att skillnaden mellan dig och andra bloggare är att du vågar ta upp bloggbranschens baksidor och vara mänsklig inför allt vad det innebär. Det är just därför jag älskar din blogg, för att du känns så äkta. Men också för att din blogg inte är nischad, utan det handlar om Elisabeth och allt vad ett liv kan innebära. För det är ju så verkligheten ser ut och jag tycker du är en av få som lyckas förmedla det. Oj, nu blev det ganska långt men jag hoppas du hittar ett sätt som får dig att känna dig bekväm och hitta tillbaka till dig själv. Låt det ta den tid det tar. Vi läsare finns kvar, oavsett var vi hamnar 🙂 Kram!

 13. Sonia

  Kan tänka mig att det är många som känner som du i bloggbranschen men som inte känner att de kan eller vågar vara öppna med det, eller göra något åt det. Tack för att du alltid är så ärlig, öppen och fin. Jag följer inte dig för att du tillhör nån ”kategori” eller är ”mamma”, jag följer dig för att du är Elisabeth. Och visst, Elisabeth råkar vara mamma, men hon är så mycket mer och förtjänar inte att förminskas eller tvingas in i fack. Kanske att du ska börja blogga på en egen portal, med dina egna villkor? Visst – kanske inte drar in lika mycket pengar, vad vet jag – men kan tänka mig att det är snällare mot kroppen och psyket om det är en själv som är in charge så att säga.

  Vi älskar dig! <3