Tack för er hårresande respons! – ELISABETH

ELISABETH

Tack för er hårresande respons!

TACK för alla supersnälla kommentarer angående min nya frippa igår! SÅ KUL att ni gillade den!

Jag fick många synpunkter på hur ni tycker jag ska göra angående nästa veckas klipptid och jag tänkte besvara några av dem direkt. ÄR NI MED?!

– Klipp inte kortare!  

Tack för åsikten, men jag kommer nog klippa lite kortare ändå! 

Tunna ut mer!

Tro’t eller ej men det är uttunnat redan! Ett hår som är torrt och frissigt är inte heller bra att tunna ut för mycket, eftersom det då blir ännu frizzigare… KUL. Där bak är det även rakat längst ned i nacken för att få lite mindre hår. Mitt hår är tjockt helt enkelt!

– Klipp lite kortare!

Jag håller med! Jag vill ha fram lite mer “polisongkänsla”!

– Klipp mycket kortare! Väldigt kort!

Sakta i backarna nu! Mitt hår KAN INTE klippas i en superkort och nätt frisyr. Någon skrev något om Twiggy och jag hade gärna gjort det men dels skulle jag behöva klippa mig varannan vecka då (DYRT) och det skulle under inga omständigheter ligga så där platt och flikigt på mitt stora huvud. Får göra någon kombo av min nuvarande och en kortare variant. Alla kan helt enkelt inte ha alla frisyrer, så jag får göra det bästa av det jag har!

– Du ser fransk ut!

TACK! Älskar att höra det! Merci!

Är så glad att ni orkar engagera er i mitt hår, fatta hur lyckligt lottad jag är? TACK! Sen hoppas jag verkligen, att alla ni som skriver att jag ska våga klippa ännu kortare själva kommer att våga göra någon förändring nästa gång ni går till frisören! Det är så lätt att komma med tips till andra men lite svårare att ta steget själv. Men det är SÅ KUL, jag lovar!

Nu ska jag plugga (googla frisyrbilder)! Ha en härlig tisdag!

EDIT: Jag ska klippa mig redan imorgon! 🙂 🙂

8.Makeupmirror_SabinaTabakovic

Så cool bild tagen på Loppis event i augusti, av sjukt duktiga Sabina! HÄR kan ni se fler av hennes bilder!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lin

    Jag ropade kortare. Har också klippt kort back in the days. Men som sagt, man måste anpassa frisyr efter hårtyp, och mitt hår blev helt otämjbart som kort! Ska bli kul att se nya frisyren 2.0!