Nytt hår! – ELISABETH

ELISABETH

Nytt hår!

Kom precis innanför dörren efter att ha spenderat nästan två timmar hos min härliga frisör. Eftersom mitt hår är SÅ TJOCKT, burrigt och lockigt, valde vi att klippa liiiite längre än jag hade tänkt och Moa som klippte mig kände också att hon ville boka in en ny tid om en vecka så att hon får gå igenom det ordentligt. Det blev ändå lite kort om tid och det blir egentligen perfekt! Då hinner jag känna på det under en vecka och komma fram till om jag kaaanske ska klippa liite kortare!

DSCN4765

Så här ser jag ut nu! Så jäkla lång hals jag fick?!

DSCN4770

Gillar att luggen går dra både lite uppåt/bakåt, eller ha åt sidan.

DSCN4773

Bak är det väldigt kort, till och med nästan rakat i underhåret, för att få bort lite tjocklek.

DSCN4780

*Puff puff*

DSCN4782

Det går faktiskt ha bakom öronen också, något jag innan klippningen hade tänkt undvika, för då kommer jag ju bara ha det så!

DSCN4783

Vad tycker ni?! Lite kortare? Eller är det bra som det är? Det blir ju extremt tjockt när det är så här kort och jag är rädd att se ut som en lång hals med en boll längst upp!

DSCN4790

Jag ångrar dock inte en sekund att jag klippte det, känner mig snygg, fräsch, lätt och SÅ NÖJD! Frågan är bara om det är för långt ändå?

Kom gärna med era åsikter och så känner vi lite på frippan under kommande vecka, okej?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Du blev superfin i håret! Du är en sån där person som verkligen passar i allt Tänkte lämna några förslag på teman till Youtube-klipp: Husvisning, rundvandring i huset. Åkes garderob, vad ni använder mest ju nu och vad som gäller nu när det blir höst och lite kallare, och hur ni bäddar i vagnen. Skötväskan-vad innehåller den och hur håller man ordning på allt? Det var kul att hänga med Leif och Åke i Härnösand också så gärna fler “häng med oss en dag” klipp. Tänkte nu när Leif är hemma med Åke och du har mycket plugg att stå i, så kan du få lite avlastning när det är som mest med skolan
  Här är iaf några förslag.
  jag verkligen älskar att följa dig, Leif, Åke och Ralf här på bloggen och på youtube. Ser även fram emot att lyssna på podden, vilket jag tyvärr inte hunnit än.
  Kraam

 2. Anna

  Går också hos moa hon är så himla härlig!
  Tycker ännu kortare! Gå all in lixsom! Men självklart är det jätte fint redan nu! 🙂

 3. Anna

  Men det är ju det här som är grejen!! Din vackra hals och dina drag kommer fram och står liksom för sig själva! Häftigt! Jag tror dock att du är den perfekta kandidaten för kort-kort, OM du fortfarande känner för det. Som på tjejen högst upp till höger i ditt kollage i förra inlägget om hår, typ en pixie! Med längre lugg, kortare på sidorna. Lockig lugg kan vara sjukt häftigt, lite mohawk-känsla. Men följ din magkänsla så blir det bra!

 4. Ellie

  Tycker det vart jättesnyggt men jag röstar för att klippa lite till!! Tror att det ger extra umpfh Vill också tacka för en härlig blogg och bra pod!
  mvh fellow frisör

 5. Sofia

  Suuperfint! Men kortare röstar jag för Typ lite 60-tals twiggy stuk tänker jag känns lite du. Blir själv sugen på att klippa av mina slitna testar som ackompanjeras av 2 cm amningslugg… Go short!

 6. Kajsa

  Så jäkla snyggt! Allt klär en skönhet, prova att klippa lite till, det växer ju ut igen 🙂 älskar er podd, så mysig!

 7. Hanna

  Fantastiskt fint! Som någon annan redan nämnt, så ger det en känsla av french chic! Att kapa av längden ytterligare skulle kanske bli ännu fräsigare (om det ens är möjligt). Du är otroligt vacker! 🙂

 8. Emma

  Den märkliga känslan när en ska tvätta håret första gången efter en sån stor förändring…. En tar för mycket shampo och håret “tar slut” så tidigt när man drar händerna igenom… Hur som helst, tokfint blev det!

 9. Sonia

  OMG GUD VAD FIIIINT! Wow jag smälter! Du är så tjusig, passar dig så jäkla bra. KRAM till världens snyggaste Elisabeth! <3

 10. Anonym

  Så galet snyggt!! Du är verkligen en person jag avundas som passar i alla färger och former! Det där var otroligt snyggt och jag tvivlar inte på att du skulle passa i ännu kortare!! Läpparna är som pricken över i:et!

 11. Marie

  Jäkligt snyggt!! Men jag TRODDE att det skulle bli ännu kortare
  Nu är de ju lätt å tycka när de inte är ens eget hår men jag skulle (nog?) provat kortare, om de känns som en boll på lång hals så växer det ju ut ☺

 12. SpeLinnea

  Fy fan vad fint! Har suttit och peppat dig mentalt (visst kände du det? 😉 ) för jag är så excited för dig! Var ju själv i den sitsen för typ ett halvår sen. Ba hår tjockt som bara den och ner till svanken och sen ba vips superkort. Det blev skitbra frisyr på dig!! Det ser väldigt klassiskt och ändå coolt ut. Åh jag hoppas du är nöjd. Du passar fan i allt.. Ha det fint nu med din nya fripp!