ELISABETH

Vi är hemma!

Efter en låååååång dag igår, som innehöll skola, många tårar, MASSA timmar i bil och några på Ikea, kom vi till slut hem sent på kvällen. Åke vägrade somna, Ralf var på annan ort och behövde hämtas, jag hade huvudvärk och Leif var så ofantligt trött efter allt körande. En riktigt lång och rätt trist fredag helt enkelt.

Av respekt för våra vänner kommer jag inte berätta mer om vad som hänt men det har verkligen fått mig att fundera mycket kring framtiden. Skriver mer om det lite längre fram.

Nu har vi just kommit in från vår sedvanliga morgonpromenad! Så klassiskt att säga, men SÅ JÄKLA SKÖNT DET ÄR ATT VARA HEMMA! Luften är så frisk här! Leif bestämde, tack och lov, att idag skippar han jakten och det är jag evigt tacksam över eftersom jag vaknade med samma trista huvudvärk även idag. Hoppas den går över i takt med att lite saker på vår att-göra-lista bockas av.

Tänkte börja helgen med att visa våra nya skor, som hade kommit när vi var borta men som vi hämtade ut igår! Ni vet ju att jag var på jakt efter ett par sköna men snygga gå-ut-och-gå-skor, som under inga omständigheter skulle få innehålla färgen rosa? Efter timmar av detektivarbete hittade jag ett par!

Både Leif och jag har mestadels haft skor från Nike och då har vi ju också koll på deras storlekar och modeller och vågar därför beställa online. Annars är det ju så klart alltid bäst att gå till butiken. Nu upptäckte jag i alla fall att Intersport precis då hade den härliga dealen ”Köp 3, betala för 2” och jag som behövde både uteskor och träningsskor och Leif behövde ett par till dessa milslånga promenader, så det var SÅ perfekt!

Läste igenom inlägget nu och insåg att det lät otroligt sponsrat men det är det alltså inte. Bara skrivet av en lycklig person som hittat två par sportiga skor som inte är rosa!

DSCN4739

Mina är svarta och vita och i fräsigt ormskinnsmönster! Även skorna jag köpte till min framtida träningskarriär är Nike och också de svarta och vita! Lyckan! Det var även det billigaste paret och blev härligt nog helt gratis.

DSCN4744

Här skymtar ni Leifs nya pjucks också, helsvarta (roliga familjen?) och supersköna! Nu ser jag att de inte ens finns kvar på Intersport, bara i blått och rött.

DSCN4742

Satt på en stenmur och fotade mina skor och passade på att föreviga min något ohärliga arbetsställning.

DSCN4743

Kolla här då! Vår hund som vi saknat SÅ MYCKET! Han blev så otroligt glad när Leif hämtade honom igår, jag har faktiskt svårt att tro på det som sägs om att hundar inte har någon tidsuppfattning, eftersom vi märker skillnad när vi varit borta längre stunder. Skönt i alla fall att flocken är samlad igen.

I skrivande stund ligger Ralf och sover under en filt i amningskudden, Leif och Åke städar bort saker inför hösten (Åke har fått en sele från Babybjörn som gör att han äntligen får hänga framåt och är sjukt nöjd! Info kommer!) och resten av dagen ska som sagt gå i fixandets tecken.

Vi ska:

-Städa upp all packning, tvätta och städa undan

– Bada och duscha alla medlemmar i familjen (förutom den med päls)

– Klä in ett litet rum i källaren i mjuka, fluffiga tyger inför morgondagens podinspelning (SÅ PEPPAD! Tips på ämnen?) för att få ett trevligare ljud.

– Njuta av att jag inte har någon skoluppgift som flåsar mig i nacken just idag.

– Fixa ihop två klipp från veckan som kommer upp på Youtube-kanalen i helgen! Vill ni hellre att ett kommer idag och ett imorgon eller båda samtidigt?

 

Ha en härlig dag och så glad jag är att så många verkar vilja hänga kvar här fastän jag varit lite frånvarande. Ni är så bra!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sonia

  Åh vilka snygga skoooor! 😀 Jag ska också hem till min Sissi idag efter att ha varit borta i en vecka. Räknar med att bli bombarderad med slick! Hahaha.

  <3

 2. Louise

  Ni MÅSTE i podden ta upp det knivlisa skriver om på sin blorre idag: marmeladen på eller under osten. Kan inte förstå att det inte finns en helt separat podd för bara just det ämnet!! Så ofantligt viktigt. Ni har säkert redan tänkt på det. Kanske planerat specialavnsitt som är extra långt. Eller nåt.
  God natt! ❤️

 3. Lisa

  Skönt att vara hemma! 🙂 Som obotlig hundnörd så kan jag inte låta bli att skriva att forskning har(rekommenderar allt med Per Jensen, etolog och forskare!)visat att hundar uppvisar ett starkare hälsningsmönster ju längre de blir lämnade själva, vilket styrker att de har en uppfattning om tid. Att de inte skulle ha en tidsuppfattning är ett äldre synsätt som har hängt med, så Ralf blev säkert lite extra glad att se er! 😉 <3 <3

 4. Emelie Z

  Gärna klipp idag och ett imorn. Har saknat era klipp jättemycket. Förstår att ni har fullt upp. Men det har känts tomt.

 5. Malin L

  jag röstar för ett klipp idag och ett imorgon. Vilken sele har ni köpt? Vi önskade oss och fick en av svärisarna i julklapp men den har inget framåtläge, bara ett ”titta föräldern rakt in i nyckelbenet”-läge och ett sitta-på-förälderns-rygg-läge, men ryggläget är Folke för liten för. Jag funderar på att sälja vår och köpa en ny, alt begagnad, med framåtläge. Ser därför fram emot ett inlägg om selen.