ELISABETH

Leif och Åke tar Härnösand med storm!

Hej alla!

Eftersom Elisabeth jobbar så flitigt med sina studier tänkte jag ta tillfället i akt och ge en liten bild av hur Åke och jag spenderar våra dagar i Sveriges Aten. Igår startade vi dagen med en liten promenad efter vi skickat iväg Elisabeth. Vi börjar med en liten bild på vårt fina B&B:HotellEfter vi lämnat vår trygga hamn vandrade vi bra länge och såg bland annat ett propellerblad till ett vindkraftverk! GIGANTISKT! När vi vandrat länge och väl var det dags att inse att nog är nog och vända om…DSCN4676[1]På väg tillbaka till stadskärnan sprang vi på både Härnösands gymnasium och det gamla allmänna läroverket. Jag har mycket ömhet i mig för den här typen av gamla byggnader:DSCN4678[1]Men vänta? Var inte Åke med? Jo, men unge herr Lindroth sov gott ungefär till vi passerat det gamla läroverket på väg in mot centrum. När han slog upp sina små djupblå var det hög tid för mellis till den lille och morotskaka med kaffe till den store. Åke i tuff huva för att inte få drag på lillhuvudet.DSCN4681[1]När alla var mättade beslöt vi oss efter en kort diskussion för att besöka stadens konsthall. Den ligger vid det torg som utnämnts till Sveriges vackraste!DSCN4682[1]På konsthallen var det utställning med tavlor av Matisse, Chagall och Picasso. Åke lät sig inte imponeras av konsten, men tyckte att belysningen som hörde till var någorlunda intressant. Här är en bild på Åke som inte tittar på konst:DSCN4684[1]Efter det här försöket att kultivera oss var det dags för lunch. Vi hade sedan tänkt att vi skulle överväga att gå på öppen förskola på församlingshemmet och vara med på babysång! Men först mat!DSCN4688[1]Vi gick till slut ändå och sjöng så det skallrade i rutorna. Åke var högljudd men inte otrevligt så det var en trevlig upplevelse allt som allt. Nu blev det ingen bild av det, men jag bifogar en sista bild som jag tog mot slutet av dagen som avslutas som alla bra dagar; utan byxor på golvet.DSCN4693[1]

Tack för att ni följde oss på vår dag!

/ Leif och Åke

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica Engman

  Det är otroligt mysigt att Leif hoppar in såhär ibland. Tycker om att vi får följa hela er familj. Ni är så härliga! 🙂

 2. Emelie Z

  Underbart inlägg! Det märks att du är bevandrad i det svenska språket. Mycket fint skrivet! Barnböcker nästa?
  Fler inlägg av herr Lindroth när Fru Lindroth inte har tid uppskattas.

 3. Malin L

  haha vilket roligt inlägg! Håller med om att det är alltid en bra dag om den avslutas utan byxor på golvet

  Bra att du Leif kan avlasta lite på bloggfronten när Elisabeth pluggar