Min hjärna är tom/full – ELISABETH

ELISABETH

Min hjärna är tom/full

Första dagen i skolan avklarad! JAG ÄR SÅ TRÖTT! Idag fick vi mest en massa info om hur utbildning på distans fungerar och hur kurserna är upplagda. Korvstoppning helt enkelt.

Jag är värdelös på att sitta stilla, något som kanske också hörs i podcasten i form av massa knackande ljud då jag pillar på saker och byter sittställning och så var det även idag. SÅ OBEKVÄMT att bara sitta rakt upp och ned!

Vi har mest hängt i våra studiegrupper och min är så bra, det gör mig glad att jag genuint gillar alla som personer efter vad jag sett idag i alla fall. Vi kommer jobba mycket i grupperna så det är ju en förutsättning att det är bra dynamik.

Något jag också reflekterade över var att jag för första gången blev uppropad efter en klasslista sedan jag gifte mig och (motvilligt)bytte efternamn! Innan hette jag Renström och blev alltid ropad nästan sist, medan jag idag hamnade i mitten. Varför är det så jäkla nervöst att säga “HÄR!”? Jag sitter alltid innan och i panik försöker komma på vilket ord jag ska säga, som INTE är “här”, eftersom alla gör ju det och man vill ju sticka ut och vara lite rolig. Leif säger alltid att jag ska räcka upp armen när läraren säger: “Elisabeth Lindroth” och säga :”Enligt order!”. Ska testa det nästa gång… 🙂

Nu ska vi i alla fall lägga Åke och sen ska jag……PLUGGA! Är inte så trevligt sällskap på denna tripp men det är så jäkla mysigt att ha dem med mig och vi bor verkligen så mysigt!

IMG_7532

På väg till skolan idag var jag tvungen att sätta mig och knyta skorna. ÄR SÅ LESS PÅ ATT HA SÅ DÅLIGA SKOR! Men, jag har faktiskt lyckats hitta ett par skor i träningsmodell som INTE är rosa! Visar när de har kommit! P.S. Har lånat mammas nya jacka, som jag älskar! Hoppas att hon ska glömma att hon äger den……

IMG_7530

Härnösand är verkligen vackert vill jag lova! Mycket gammal arkitektur, som vi tyvärr saknar i Skellefteå, och fina parker!

IMG_7529

Här står jag, trött efter en dag i skolan, på väg in till vårt B&B. Det ligger så mysigt till, rekommenderar det verkligen som sagt! #ejsponsrad

Har ni haft en bra dag? Har ni lyssnat på poddis? Prenumererat? Vi kan inte se hur många som prenumererar eller lyssnar, så jag är väldigt nyfiken! Vet att ljudet var liiiiite väl burkigt även denna gång men vi tar nya tag nästa gång igen. Både Jenny och jag är så jävla überpeppade, ska ni veta och så glada över alla glada tillrop! Ni är bäst! ->infoga hjärta<-

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ylva

    Gillar podden så mycket redan! Bra jobbat! Så kul att höra er lära känna varandra! Skrattade högt rakt ut när du berättade om din “älgjakt” och hur du fick kliva av hästen och springa bredvid! 🙂

  2. Emelie

    Jag har både lyssnat och börjat prenumerera på er podd.
    Jag har inte stor erfarenhet av jenny mer än genom dig, men hon verkar vara en härlig prick. Och dig Elisabeth älskar jag sedan länge ni är en fantastiskt duo i podden