Utan smink men full med färg – ELISABETH

ELISABETH

Utan smink men full med färg

Visst är det något så otroligt härligt med ens utseende när man både färgar håret OCH ögonbrynen? Särskilt när ansiktet är så trött, torrt och naturligt som det bara kan bli. Jag kommer bli hon i klassen på tisdag som har färgfläckar i pannan, SÅ PINSAMT! Näää men jag är faktiskt lite nervig inför att träffa alla, tänk om ingen gillar mig?! Jag kanske får sitta ensam på lunchen och gå bakom alla i korridoren?! Tur att Åke och Leif kommer vara där också….

Denna kväll har Jenny och jag spelat in podd och det blev SÅ JÄVLA BRA?! Kommer släppas i ottan i morgon, så var beredda! Självklart informerar vi både här på bloggarna, Facebook och Instagram också! Kändes så sjukt härligt att prata med Jenny, vi hade ett så bra flow och så otroligt kul! Gick bara och log under en lång tid efteråt. Hoppas ni kommer lyssna och gilla den också!

För övrigt bestämde vi oss för att packa allt inför vår pluggsemester imorgon innan vi åker *CARPE DIEM*, det kommer säkert bli kanonbra ändå. Nu måste jag hoppa in i duschen (varför säger man så? Har någon av er någonsin hoppat in i en dusch? Känns som en otrolig halkrisk?!)!

Hörs imorgon!

DSCN4620

 

EDIT: Gick PRECIS efter jag publicerat in på Jennys blogg och då hade hon skrivit att hon skulle HOPPA IN I DUSCHEN?!?!?!?!?! Hur jävla otäckt?!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessicaia

    Skulle ingen vilja hänga med dig?? Pffs! Klart de vill!! Jag hade nog blivit helt “starstruck” (heter det så?) och inte vågat gå fram dock 😉 hoppas det gick bra idag!!