ELISABETH

I’m sorry for the frånvaro

Heeeeeeeeej!

Det blev tydligen lite för svårt att vara älgjaktsänka, mamma och kompis samtidigt, så bloggis fick lida lite i helgen men jag slår vad om att ni varken gråtit er till sömns över det eller knappt läst bloggar i helgen, eller?

Jag har i alla fall haft det helt ljuvligt! Det är en liten omställning att helt plötsligt ha 100% ansvar över Åke igen nu när Leif har haft det ett par veckor, så det var skönt att Therese kom på besök och hjälpte till. Åke ÄLSKAR henne, sitter och plirar med ögonen åt hennes håll helahelahela tiden. Så fint att se!

Igår åkte vi in till Skellefteå, gick på café och shoppade. Hittade ett superfint bälte, två par strumpor och ett durkslag. Udda ting?

IMG_7472
Nu har Leif just kommit hem från älgjakten (inga älgar dödade) och Therese åkte just iväg mot Umeå. Resten av dagen ska vi försöka hinna följande:

1.Packa för fem dagar på vift. Har aldrig varit borta så länge med Åke, vad är viktigast att få med?! Dregglisar? Nappar? Vattenkokare? Vi får se!

2.Spela in poddddiiiiiisssss! Om en timme ska jag ringa till Nashville, längtar!

3. Klippa poddis så att den är klar för släpp imorgon innan vi åker!

4. Tyvärr inte lägga ut veckans klipp på Youtube som jag hade tänkt. Det blev helt enkelt alldeles för otroligt trist material? Glömmer alltid filma! Ska försöka göra ett klipp från Härnösand!

5. Färga håret

6. Kanske läsa i några skolböcker inför veckan (heheheheh, känns ej så troligt).

SLUT på saker. Känns väl som en bra plan?

NU: hänga tvätt! Åh, detta glamourösa bloggliv alltså, det tar verkligen KÅL på mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin L

    hållet med Jennifer, du är värd en skön bloggfri helg. Jag ska imorgon ta tag i att hitta min kurslitteratur begagnad, helst, skulle ha gjort det förra veckan men låg i feber i 2 dagar och fortsatte veckan med förkylning och öroninflammation. Nu håller jag i en febrig liten Folke som sover och snörvlar…

  2. Jennifer

    Jag har varit in och kikat på bloggen flera gånger! Det är så mysig blogg och du skriver så bra 😀 Dock är du väl unnad en helg utan blogg-stress! Skönt att du haft det bra! 🙂 Kram från Piteå.