Resultatet av snart två veckors studier – ELISABETH

ELISABETH

Resultatet av snart två veckors studier

Så här såg jag ut i början av förra veckan när jag, glad i hågen, tog mig an studierna:

WIN_20150902_14_43_26_ProIdag, dagen för uppgift två att vara klar, ser jag ut så här:

WIN_20150910_10_32_35_ProInnan mina tre års plugg är slut kommer jag vara en zombie! Måste även verkligen klippa håret?!

Näää, det känns ändå rätt okej idag, Ralf och jag har just anlänt till svärmors härliga boning och nu ska har jag flyttat mig från solen (vampyr) till skugga och skrivbord. Ralf har rullat ihop sig till en boll i en filt efter morgonens långpromenad med resten av vår familj.

WIN_20150910_10_35_19_ProFör övrigt har jag SÅ JÄVLA ont i fötterna! Jag går ju mellan 1-2 timmar om dagen och har under de senaste månaderna haft alldeles fel skor.. Detta har lett till att mina fotsulor är helt ömma och alla mina skelettdelar typ skaver mot varandra? Behöver dämpning, både i form av skosulor och muskler!

Jag är ute efter ett par BRA skor med fotriktig (hej jag är 72 år) sula men som ändå är så snygga att man kan använda dem som vanliga skor också. De får dessutom under inga omständigheter innehålla färgen rosa. SÅ LESS på att alla skor i träningsbranschen ska innehålla rosa för oss kvinnor. Ibland tror jag att jag lyckats hitta ett par helsvarta eller grå men alltid har någon liten rosa prick smugit sig in. Fattar inte?

Kom gärna med tips på skor! Är sugen på ett par Nike air max, är de verkligen sköna? 

Idag blir Åke åtta månader också och jag saknar honom redan. Okej att plugget är tungt men det tyngsta är verkligen att vara ifrån min bebis på dagarna. Vi har ju liksom suttit ihop så länge. Trösten är att jag kan träffa honom när jag vill under dagen eftersom han bara är några minuter bort.

Ha en härlig dag nu! Nu ska flitens lampa tändas!

P.S. Ni kanske har märkt att jag denna vecka inte “gjort reklam” för bloggen via Instagram? Det känns som att alla som brukar läsa hittat hit ändå? Orkar faktiskt inte hålla på hela tiden och skyffla in folk hit, utan vill hellre att de som vill hittar hit utan min hets. Hur känner ni?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. amanda

    Det är som jobbigast vid kursstart, så upplever jag plugget i alla fall. Men jag har ju inte småbarn så kan omöjligt veta hur påfrestande den kombon är 🙂
    Sedan tror jag du snart hittar ditt sätt att plugga och kommer på så sätt lära dig snabbare och effektivisera ditt studerande. Du ska nog klara dig från att bli en zombie ska du se!
    Och jag hittar alltid hit via bloglovin så för mig är insta-uppdateringarna onödiga 🙂 Gillar dock då du läggar upp bilder om annat där, förstås.
    Ha det fint!