JAG ÄR BÄST – ELISABETH

ELISABETH

JAG ÄR BÄST

Jag skickade in uppgiften!!!!!!!!! Jag gjorde det!!!!!!!!!!! Har ingen aning om något blev rätt men jag gjorde det ändå! Så jävla stolt över mig själv!!!!!!!!!!

Okej, nog med utropstecken nu. Jag är bara så otroligt nöjd över att jag sitter här idag rätt stabil i psyket efter mitt lilla meltdown i förrgår. Kanske var det som behövdes?

Dagens misslyckande är dock att jag inte tränade. Har nu haft gymkort en vecka och inte ens varit nära att gå. Måste få skylla på mina fötter som är så jäkla ömma, skaviga och blåsiga. Överallt gör det ont. Inte blir det bättre av att jag ändå måste ut och gå några gånger per dag i skor som inte är bra. Har dessutom börjat få ont i ett knä och i korsryggen, antar att det beror på skor utan bra dämpning. MÅSTE TA TAG I DET.

I övrigt är känslan just nu så här:

smile-dog.png_full

Sen att det kommer en uppföljningsuppgift imorgon som ska vara klar till på måndag men som jag måste göra imorgon kväll p.g.a. Leif jobbar hela dagen imorgon och sen jagar älg hela helgen, jag är mammaledig och har noll sekunder över till att läsa och att min älskade vän Terran kommer MEN det tänker jag inte på ikväll! Just NU är jag ledig! Ahhhhhhhhhhhhhhhhh..!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin L

    helt rätt, förträng morgondagen! Lev i nuet en annan sak, eftersom att Leif ser så hipster-aktig ut (tror det är skägget som gör det) så trodde jag inte att han jagade. Det passade liksom inte ihop. Tänk så fel man pusslar ihop människor ibland.