Me&i släpper nyheter! – ELISABETH

ELISABETH

Me&i släpper nyheter!

Den 16/9 släpps några nya plagg från me&i, de ser så jäkla fina ut! Önskar att jag kunde matcha med mitt barn lika snyggt som på bilden i mitten!

11014934_10207807757930954_7596660700549201826_n

Den 28/9 har Loppi ännu ett event, Babylove! Om allt går vägen kommer jag finnas där men annars får ni i alla fall träffa alla andra härliga bloggvänner, som ska gå modevisning och visa upp snyggheter från me&i. Ska någon av er dit?

babylove-collage-loppise_1_55ed9945ddf2b3561c15e0c4

Har någon av er missat att anmäla sig, kan du göra det HÄR! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Diana (La Madre)

  Vad underbart klipp och vilken fin grej du gjort med att dela youtube klippet. Självklart hjälper jag till, vet inte alls hur det genererar pengar men är inte så teknisk och förstod i det hela med klick och likes. 😀 Jag gör ändå allt som går och kan göras. Så jag delar och tipsar och pratar om det .
  Tack för ditt fina initiativ.

 2. Charlotte

  Hittade hit från Jennys blogg, väldigt trevlig blogg du har! Hit kommer jag återvända- och extra kul att du läser till beteendevetare, det gör jag med men är inne på näst sista terminen 🙂
  Maila mig gärna om du vill ha tips eller har frågor kring studierna!

  Kram
  Charlotte – studiepeppen, en blogg med studiemotivation, konkreta studietips och trebarnskaos!

  1. elisabethlindroth

   Åh så kul! Vad glad jag blir! 🙂 Vart pluggar du? Första veckorna är ju helt galna hittills, blir det lugnare tempo sen? 🙂