ELISABETH

Event, mingel och MODEVISNING

Alltså, jag är faktiskt rätt så nervös idag, samtidigt som jag är så där pirrigt förväntansfull också. Först och främst, jag har aldrig någonsin gått på event! Vet knappt vad det innebär?! Sen ska jag ju också gå modevisning, vilket jag knappt vill tänka på vad det innebär! Fokuserar för tillfället på att jag ska få sitta och bli sminkad i 30(!) minuter! Fatta?! Det är ju en evighet! Hoppas jag fortfarande får se ut som mig själv och inte:

clown-630883_640

Hur som helst, vi som ska gå modevisning (känner inte riktigt till alla som ska gå men jag vet att tokhärliga Knivlisa ska gå bland andra!), kommer att vara på plats i Eric Ericsonhallen typ heeeela dagen, från 9 tills det slutar vid 16 tror jag! Det är två events ett för vip-inbjudna och ett för folk med köpta biljetter. SKA NÅGON AV ER DIT?! Snälla, applådera extra mycket när jag vinglar ut på scenen då!

Kan inte gå i klackar och är obekväm i nästan alla kläder som sitter åt mot kroppen, så det kommer bli en utmaning det här men jag är UP FOR IT! Det är ju verkligen en häftig erfarenhet om inte annat?

Hur som helst, ser fram emot att träffa läsare (om nu någon ska dit!), träffa en massa folk på Loppi som jag bara mailat med, se alla bloggare IRL (fatta coolt?!), mingla runt bland olika företag som kommer finnas där, (bland annat me&i! Har ni förresten kollat in deras hemsida och vem som sitter där och coolar sig? ) och att ÄNTLIGEN få träffa hejhejvardag! Hon verkar så cool och smart och jag kommer hugga tag i henne och aldrig släppa… Om du läser det här nu får du INTE avboka eventet, skoja ba’! Elleeeeer????

Ska strax checka ut från hotellet, och försöka hitta till Skeppsholmen! Försöker uppdatera under dagen, annars hittar ni mig ju alltid på Instagram (@elisabethlindroth).

Ha en härlig söndag!

Jo förresten, idag fyller min bror år! GRATTIS Nicke om du läser! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Elisabeth, jag såg ditt mail när jag var inne på jobbet typ förra veckan o tänkte inte längre än att jag baa skrev en ny kommentar på platsen där jag hittade bilden som liknade dig, men kom på att den kommentaren nog försvann lika fort som den första o tänkte därför att jag skulle skriva här, då måste du ju hinna se den iaf. På butikudda finns bilden som liknar dig, nästan ett måste för dig att skaffa hem den! 🙂

  2. Malin L

    jag tror det kommer att gå jättebra, jag hejar mentalt på avstånd. Hade gärna varit där(ibland önskar jag att man bodde längre söderut) men jag och Folkis ska på Matfesten och äta lyxlunch , inte fy skam