Uppföljning – ELISABETH

ELISABETH

Uppföljning

TACK för ert stöd under de sista dagarna, ni visar återigen att ni är allra, allra bäst när det gäller! Underbart!

Angående min låghet (är det ens ett ord?!), så tror jag att det berodde/beror mycket på min jävla tand, som fortfarande spökar. Ska ringa tandläkaren igen snart…………. *tycka synd om*

Jag tror även mycket kommer från (som en klok läsare skrev) att jag ska börja skola om FYRA DAGAR! Allt känns läskigt och rörigt och det gör mig lite kortsluten på något vis. Det OCH att jag ska till Stockholm precis dagarna före och komma hem sent på kvällen dagen före skolstarten gör att jag känner mig aningen stressad.

MEN jag tror faktiskt att största boven i dramat är mitt dåliga samvete kring att jag inte längre ska vara mammaledig. Min lilla baby är ju bara åtta månader och jag längtar efter att plugga och alltså är jag världens sämsta mamma.

Kommer att ägna ett separat och LÅÅÅNGT ( 🙂 )inlägg om detta senare idag eller imorgon, beroende på hur mycket tid denna bebis låter mig ha vid datamaskinen under dagen.

IMG_2874

Hittade denna bild, alltså kan ni fatta att det är Åke?! Jag kan typ inte det? Kolla håret?! Han var ju svarthårig?!

Hur som helst, tack för era tips kring hårklippning också, ska nog klippa lite på polisongerna inom kort. Lovar att visa resultatet!

Till sist, SÅ kul att många lät pepp på podd! Kan ni gissa vem jag ska poddelipodda med? 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Börjar jobba halvtid om typ 1.5 månad när vår Åke är 8 månader. Har inte ett dugg dåligt samvete men är däremot orolig hur jag kommer klara mig borta i typ 9-10 timmar 2-3 dagar i veckan?! Att ingen tänker på mig 😉 (Alltså jag tycker det ska bli kul att jobba igen och få dricka varmt kaffe och prata med vuxna och är nöjd med att vi kör halvtid nu innan vi byter av helt.)

  Är också pepp på pod!

 2. Anna jamil

  Min mammaledighet är också snart slut. 1 oktober börjar jag jobba. Jag har varit lite nedstämd över det för att jag känner mig som en dålig mamma, känns som jag överger honom. Men varför tänker vi mammor så??!! Klart vi ska plugga å jobba å göra spännande saker för oss själva å vår utveckling å välmående! Dessutom kommer våra bebisar ha det så bra hemma med våra partners.
  Är så excited att du ska podda!! Kramen

 3. mika

  Åh,vad skönt det är att läsa att fler börjar jobba/plugga nu. Jag börjar om en vecka. Bebis 8,5 månad. Förtränger mest.. Men vet ju att det blir toppen för honom att vara hemma med pappan.. Men ångesten… Har inte varit ifrån varandra i en hel dag ännu..

 4. Maria b

  Kommer garanterat lyssna 🙂 om det är hejhejvardag som ovan skriver vore det ju så bra 🙂 vet knappt vem hon är bakom illustrationerna men DE är klockrena. ..skrattar varje gånf hon lägger ut på Instagram 🙂

  Appråpå låghet har jag haft en sån vecka också…sjuk bebis…som inte vill sova själv…sambo som.är borta 12 h på.jobbet… jämföra sitt liv med andra/gråt/gäsp/4 koppar kaffe/suuuuperhett o varmt o svettigt/ etc etc…listan är lång vad som varit fel den här veckan. Trot man behöver dessa dgr ibland…för att uppskatta de bra dagarna ÄNNU mer. Du är bäst!

  Kram på dig fina Elisabeth!

 5. Sonia

  Haha men gud vad knäppt, fattar inte heller att det där är Åke! Så liten!!!

  Gissar på att du kommer podda med Hejhejvardag! Ser oavsett jättemycket fram emot att lyssna.

  KRAM! <3

 6. Josefin

  Hej!
  Min mammaledighet tar också slut på måndag (hon är drygt 8 månader) och jag ska börja jobba heltid medan min sambo ska vara hemma med bebis till januari. Har haft fruktansvärt mycket ångest men den börjar faktiskt släppa lite nu. Vet ju att hon kommer ha det jättebra på dagarna med sin pappa och jag tror att det är bra för våran dotter att få mer kvalitetstid med honom också! Men ja, det dåliga samvetet finns såklart där och gnager för mig med, fast jag innerst inne vet att jag absolut inte behöver ha dåligt samvete alls.

  Håller tummarna för dig, är säker på att det kommer gå super! 🙂 kram

 7. Caroline

  Elisabeth, du är bäst! Att vara låg en del dagar är ju helt normalt, att känna sig nervös inför skolstart hör ju till. Och sen hela det här med – jag-ska-göra-nåt -för- mig-själv-fast-jag-har-småbarn grejen. Min bebis är 5,5 månader och jag längtar till jobbet, men det får man typ inte säga. Folk tittar konstigt på mig när jag säger att jag vill jobba. I min värld betyder inte det att jag inte älskar mitt barn, men det verkar betyda det i alla andras värld?!

 8. Malin L

  kan inte gissa vem men vet att jag kommer att lyssna som besatt, prenumerera och göra allt för att ge er bra siffror!