Lägesrapport – ELISABETH

ELISABETH

Lägesrapport

Igår morse fick jag en tid hos tandläkaren och spolade tandstackarn med koksalt. Har hört folk göra det och tänkt att det faktiskt låter skönt och att smärtan säkert går över direkt men tyvärr stämde inget av det. Det gjorde ont och gör fortfarande ont. Det känns bättre än tidigare dagar men ändå ont.

Hoppas jag slipper det här snart, annars ska jag ringa igen imorgon och upprepa proceduren. Min smärttröskel och plånbok hoppas få slippa! Vill även känna mig pigg och någorlunda fräsch inför helgen i Stockholm! Fatta att jag ska åka igen redan! Ska skriva ett separat inlägg om hur dagarna kommer se ut när jag är där!

Igår fick jag också veta att det kommer ordna sig med hundvakt under min första period i Härnösand, vilket betyder att Åke och Leif kan följa mig dit! HURRA HURRA! Världens bästa svärmor har jag, I promise! Nu ska jag bara försöka hitta antingen ett hotell som legat gömt och är helt gratis eller en liten sedelbunt jag glömt i nån väska, för jag är sugen på att få bo lite fint när Åke ska med.

Nä alltså, mitt humör känns så jäkla mycket bättre, jag är pepp och motiverad och så glad över er som troget läser, mina härliga vänner jag hittat på internet och mina vänner och familj som jag har i “riktiga” livet. Så underbart att det kan vända så och att tacksamheten bara sköljer över en? Herregud så bra jag har det ändå!

Är också såååå otrooooligt peppad, för om allt går som det ska kommer jag kaaanske snaaaaart ha en podcast tillsammans med en annan cool person! Fortsättning följer…

DSCN4407

En annan sak jag är glad för är denna tavla som jag beställde DIREKT jag såg den på Instagram! ÄLSKAR allt med den, och den ska hänga i vårt nya kök. En stor favoritlåt för både mig och Leif dessutom. Köpte den från Smillaland för 300:-, det var ju därifrån vi beställde våra fina dopinbjudningar också! TiPz!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lova

  har inte läst de andras kommentarer än men vill tipsa om vad jag gjorde när min förbaskade visdomstand behagade plåga mig i somras.. Vågade inte ta penicillin då pga ammade. Köp Corsodyl gel på Apoteket och en sån tandborste med litet huvud (så en kommer åt långt in) så borstar du med det typ 2 ggr om dan. Det bedövar.. Det är bakteriedödande och det gjorde att min inflammation försvann och jag slapp äta penicillin. Så tipz från mig 😉

 2. Linnea

  Men yes! Jag jag tänkt på det ganska länge nu, hur lämpligt det skulle vara om du hade en podcast. Och nu kommer det kanske snart alltså. Perfekt.

 3. Johanna

  Om ni inte måste bo i centrala Härnösand så kolla upp Sågverket. Vet inte priser eller så, men det är fin natur där som Leif och Åke kan utforska när du är på skolan 🙂

  1. elisabethlindroth

   Tack snälla! Har kollat men de verkar ha stängt för säsgongen? Skickade ett mail! Såg superfint ut!

 4. Ellen

  Låter toppen, förutom det där med tanden!
  Jag hade en inflammation i tandköttet runt en av mina visdomständer i somras, men som tur var blev det bra av att skölja munnen med klorhexidin morgon och kväll i några dagar. Hoppas du slipper det onda snart

 5. Sonia

  ÅÅÅH PODCAST?? Fy vad roligt, jag älskar poddar! Och att DU ska podda… Två av mina favorit”grejer” möts, liksom! :’) Underbart. Ser fram emot det!!!