Fler bilder från me&i – ELISABETH

ELISABETH

Fler bilder från me&i

För någon dag sedan fick jag tillgång till fotografens bilder från i torsdags, så kul att se! Tänkte att jag skulle slänga ut några och visa alla härliga personer och snygga plagg!

Elisabeth Lindroth

Här började min och V-neck top’s kärlekshistoria!

Sandra_Rogers_Photography (Meandi 200815) (20)

Fyra av fem bloggvänner klädda i me&i! Så jäkla fint och som sagt, klänningen är helt fantastisk!

Sandra_Rogers_Photography (Meandi 200815) (51)

Jennifer hade med sig sin lilla Chloe som fick testa lite kläder också! Här ser ni det plagg som jag tror var populärast i gänget, City coat! 

Sandra_Rogers_Photography (Meandi 200815) (67)

Här sitter vi alla med likadan benposition! Gillar verkligen den prickiga blusen! 

Sandra_Rogers_Photography (Meandi 200815) (75)

Alla kläderna är verkligen supersköna, framför allt jeansen! Det finns både lite tightare (som jag har på bilden ovan) som ändå känns helt himmelska och även i boyfriendmodell (som jag har på bilden nedan). I kollektionen finns även andra byxor som ni hittar på deras sida, bland annat ett par svarta utsvängda som Angelica har på bilden här under!

Sandra_Rogers_Photography (Meandi 200815) (44)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mathilda

  Snygga ni är!
  En liten fråga, dina glasögon, vet du vad de har för artikelnummer? Borde nog kunna stå på insidan av bågen! Letar men hittar dem inte tror jag på smarteyes! Tack för en härlig blogg! Puss!

 2. Malin L

  Jag har faktiskt funderat på var din randiga klänning är ifrån, nu vet jag! Jag ska på en Me & I-kväll nu i höst hos en kompis, kanske blir det nåt inköp. Klänningen och kappan är mina favoriter, nu när jag ska vara hemma i höst satsar jag på trikå-plagg som inte sitter åt och som man kan bära lager på lager i miljarders kombos 🙂

 3. Amelle

  Fina bilder och snygga kläder! Ser även ut att vara bekväma plagg vilket blivit ett måste sedan jag blivit mamma. Inte ofta man hittar snygga OCH bekväma kläder. Ska definitivt ta mig en titt på utbudet.
  Kram Amelle