Jag är så blå – ELISABETH

ELISABETH

Jag är så blå

Okej, jag är verkligen inte alls på ett bra ställe? Ska göra en liten lista på saker som känns FÖR JÄVLIGA just nu. Är medveten om att det pågår krig och svält i världen men just nu känner jag mig så mörk?

 • Min jävla tand gör så ont! Eller tandköttet som kommer i kläm när en helt ny tand bestämmer sig för att födas. Ska ringa tandis imorgon.
 • JAG HATAR ATT SVETTAS! Det är helt cool med mig att det är underbart sommarväder ute men jag tål inte att svettas inomhus. Vårt hus är som ett litet växthus som alltid är minst fem grader varmare än ute och jag är konstant arg.
 • JAG ÄR SÅ STRESSAD! Denna punkt kräver en liten egen lista över allt jag är stressad över:
  – Skolan börjar om en vecka och jag har typ noll aning om hur det går till på distans? Jag har dessutom inte bokat någonstans att bo första gången jag ska till Härnösand eftersom jag fortfarande inte vet om jag måste åka ensam eller inte. Har nämligen ingen hundvakt så jag kanske måste vara utan Åke i FEM dagar?! Vet inte om jag pallar? Svettas av stress bara jag skriver detta.
  – Vi har hunnit NOLL i köket sista två veckorna. Alltså på riktigt ingenting. Leif har bytt eluttagen och jag har målat två stolar men spacklet på väggen har fått torka väääääldigt länge nu.
  – Jag har inte hunnit träna något och jag har så jäkla ont i kroppen och själen.
  – Ja och så allt det här med bloggen då men jag ska inte vara långrandig.
  DSCN4343

Jag önskar verkligen att jag var en cool och sval person som bara tog allt med en klackspark men jag är ju inte det. Jag mår inte bra när mitt liv inte känns strukturerat och på sistone har allt känts helt galet! Sitter vid datorn hela kvällarna för att hinna med och sen när jag väl är klar ska det sovas och sen börjas om.

Hoppas och tror lite att mycket av mitt mående just nu beror på PMS. Känner mig så extremt olycklig alltså? NOLL energi, orkar knappt steka ägg? Vill bara ligga och spela spel på mobilen. Har ni lyssnat på Annika Norlins sommarprat om PMS förresten? Gör det!

DSCN4353

På den här bilden visar mitt hår tydligt varför en snygg page INTE skulle vara passande….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Jag har också haft nån jäkla dipp de senaste kanske tre veckorna. SÅ TRÖTT. Och jag har inte ens ett kiddo. Men stressen av ett heltidsjobb jag vantrivs på + försök att bli gravid vilket inte funkar + trasig kropp. Jag försöker dock att inte skuldbelägga mig själv utan vara acceptera att just nu är det tungt – och försöka äta mindre socker, för socker och mjöl gör mig trött så in i bomben.

 2. Sofia J

  Sitter här med precis samma jävla känsla!
  Och min känsla kommer absolut från PMS,blääääääää!!!!!!!! 🙁
  Hoppas på snabb övergång.

 3. lin

  Tror det är precis-innan-skolan-börjar-blues. Så fort det satt igång kommer du känna att du har mer koll på läget och får en bättre struktur på livet. Du står inför en stor förändring, något helt nytt. Så fort du fått dyka in i det kommer det säkert kännas bättre.

  Kan inte familjen följa med då? Åtminstone någea dagar? Annars kan det ju vara bra att få komma igång ordentligt i lugn och ro. Plus att du då har tid att knyta pluggkontakter som är väldigt bra att ha när man pluggar på distans.

 4. lisa

  Tack för att du delar med dig! Så skönt att höra(såklart inte att du mår dåligt) men att det är en del av livet. Även i cyberspace. Inget ljus utan mörker, inga insikter, skapande. Härliga människa!

 5. Karin

  Skickar lite krama och pepp och hoppas att du snart känner dig mindre blå och kanske mer typ gul, tycker jag känns som en mer glad färg 🙂

 6. Ny mamma

  Söndagar ÄR blå! Håll ut! Var nästan på väg att skriva att du (och Åke, och vovve och man) kan bo hos mina svärföräldrar i Härnta, men kom på att det vore ju sjukt konstigt på så många olika sätt samtidigt så jag skriver inte det. Lätt att glömma att du inte är en av väninnorna ibland. 😉 Kan däremot skriva att jag hoppas allt går bra med skolan, att vädret svalnar och att tanden slutar värka. Kram på dig!

 7. Malin L

  när jag mår som du gör nu, när det skaver ordentligt, då städar jag alltid köket men jag vet ju att det är ett kasst råd. Men mot min stress hjälper det att fysiskt ta kontroll över ett litet begränsat område, då sprider sig den känslan av att ha kontroll till de mer själsliga/psykiska delarna i mitt liv och jag slappnar av lite i alla fall.

  Sen vill jag berätta (även om det känns sjukt pinsamt) att det du beskrev på instagram, att ha en vän-förälskelse i en ny kompis, så känner jag gentemot dig. Du verkar vara en sån rolig och cool person 🙂

 8. Stina

  Allt är fel idag för mig också. Kan tipsa om en yoga-app som heter pocketyoga… Jag känner mig alltid lite mindre fel efter att jag kört ett pass. Kramar!