ELISABETH

Ett bord till Åke!

Nu har Åke äntligen fått ett bord till sin matstol och inte en dag för sent! Hans små händer har en tendens att dels kladda ner överallt och dels når han ALLT! Vi kan ställa smörpaketet längst in på bordet men ändå lyckas han klösa tag i det. Nu när han har ett eget bord blir det lite mer ordning och det kommer bli mycket lättare när han börjar äta mer själv också (när kan han börja med det?).

Hans favoritställning i stolen är fortfarande stående på balettfötter.

DSCN4316

Åke fick också en till dyna eftersom den andra ofta spenderar tid i tvätten och stolen då blir lite för hård och halkig.

DSCN4319
Eftersom den andra dynan är rätt försiktig i färgerna, valde vi denna gång en lite mer knallig. Kul med variation! Att det kan vara så kul med saker till en bebis, hade jag aldrig trott!

DSCN4320
Bord och dyna kommer självklart från Babyland, så bra service och snabb leverans! Tog bara ett par dagar!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mikki

  Börja äta själv kan han gör nu, googla blw 🙂
  Vår son har ätit själv sedan start, nog för det kladdas en del men nu vid 16 månader äter han fint med bestick 🙂

 2. Lotta

  Fina Åke! Vi har beställt en grå tripp trapp från babyland. Den kom förra veckan, men jag min klant har lyckats beställa en grön istället för grå! Lite skillnad i färg. Men fantastiska babyland skickade en grå så fort jag skickade tillbaka den gröna. Har dock inte beställt dyna, vi tänkte testa utan först…

 3. Malin L

  vi har också bordet till vår stol nu, då tar det en halv sekund längre innan leksakerna åker i backen (trött på att ALLT ska kastas ner). Folke äter sina smörgåsrån-bitar själv. Vi kör på det istället för majskrokar, lite mindre kladd

 4. Gud

  Hade vsrit spännade att ser unge herrn i lite fan body? Kram från oss i norr, du är fantastiskt som jobbar på med din blogg vår lilla blir tokig bara jag närmar mig en telefon…

 5. Veronica

  Testa å lägg en matbit framför han å se vad han gör:) minns inte när dottern börja äta själv. Men dom ä ju ofta snabb med att stoppa saker i munnen annars:p lite svårt kanske om han äter pure men testa ge ha nån bit han kan få tag i med fingrarna:)