Frågestund åt båda hållen! – ELISABETH

ELISABETH

Frågestund åt båda hållen!

Älskade, ärade ni!

Jag tänker så här inför hösten, vi måste ju samla ihop sommarens rester och gå vidare mot nya tider och då behöver jag er hjälp (så klart)! Har några funderingar kring bloggen, som ni hemskt gärna får svara på, för att jag ska komma underfund med hur jag ska lägga upp dagarna nu när jag ska bli student med lite mer tid vid datorn på dagarna!

1. Vilken tid på dygnet läser du oftast bloggen?

2. Hur många gånger i veckan ungefär besöker du min blogg?

3. Vilka dagar hinner/vill/orkar du läsa mest bloggar?

4. Övriga funderingar/önskemål/tips

DSCN4286

Sen tänkte jag att vi kanske kan köra en klassisk frågestund också, så att vi liksom kan reda ut allt innan vi nystartar för hösten! Så fråga mig VAD SOM HELST, gärna lite mer personliga frågor om ni vill (dock ej sexfrågor, tack). Alla frågor är välkomna, även om ni behöver tips eller råd från mig, eftersom jag alltid frågar er? Inte mer än rättvist ju!

KÖR PÅ!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Jag undrar hur många ungefär som läser din blogg/dag?

  Jag skulle även tycka det var intressant om Leif gästbloggade om hur han upplevde, kände det och blev bemött av sjukvården/vänner o familj när ni förlorade era tvillingar!

 2. Jessca

  1. Vilken tid på dygnet läser du oftast bloggen?
  Oftast kvällstid

  2. Hur många gånger i veckan ungefär besöker du min blogg?
  Nästan varje dag (har 4-5 bloggar jag klickar mig igenom varje kväll)

  3. Vilka dagar hinner/vill/orkar du läsa mest bloggar?
  Vardagar .

  4. Övriga funderingar/önskemål/tips
  – Skulle önska mer inlägg om er renovering av huset! Något enkelt foto nån gång i veckan med hur det fortskrider 🙂
  – Jag har ganska kort “koncentrations-spann” (eller vad man ska kalla det) när jag läser bloggar eller tittar på youtube-klipp så jag är en sån som uppskattar kortare inlägg och korta videos, de långa kan jag tyvärr komma på migsjälv med att scrolla mig igenom.
  – Det är ert vardagsliv som lockar i denna blogg för mig och det kan handla om något foto och några meningars text bara. Hellre korta/enkla och lite tätare uppdateringar för den sortens bloggläsare som jag tydligen är 🙂
  – tips för att driva trafik (från en internet-företagare): länkar, länkar länkar. Går det att hitta t ex 3-5 nya sidor per månad på internettet där du kan placera inlänkar till din blogg? Eller göra länkbyten?

 3. Mia

  Hej! Läser bloggen nästan varje dag. Undrar om du fortfarande känner oro över saker gällande Åke? Om inte, hur gjorde du för att komma över din oro?

 4. SpeLinnea

  1. Vilken tid på dygnet läser du oftast bloggen?
  Morgon och kväll!

  2. Hur många gånger i veckan ungefär besöker du min blogg?
  Varje dag!

  3. Vilka dagar hinner/vill/orkar du läsa mest bloggar?
  Jag läser mycket gärna varje dag oavsett dag.

  4. Övriga funderingar/önskemål/tips
  Vore kul att höra dig och Leif prata om hur ni var när ni var yngre och i skolåldern. Vad som fick er att välja de yrken ni varit inne på osv.

 5. mariab

  1. Vilken tid på dygnet läser du oftast bloggen?
  08-10
  20-22

  2. Hur många gånger i veckan ungefär besöker du min blogg?
  4-5

  3. Vilka dagar hinner/vill/orkar du läsa mest bloggar?
  veckodagar

  4. Övriga funderingar/önskemål/tips

 6. sofia

  Jag läser din blogg lite närsom, är hemma hela dagarna så jag brukar dra en runda npgon gång varje/varannan dag för att kolla om något nytt hänt…
  Dock har de varit sämre nu senaste veckorna för jag har mest bara njutit av min semester… 🙂
  Men jag gillar att komma in hit å läsa kapp iallafall!

 7. Johanna

  Jag läser bloggen varje dag, kikar ofta in flera gånger. Tid på dygnet varierar och styrs mest av min 12 veckors lilla skrutta. Jag gillar bloggen eftersom den visar ett vanligt liv, inte polerat och märkeskläder för flera tusen till Åke (bebisen). Sen är det ju extra skoj att du är norrlänning och ska börja plugga i min stad 🙂

 8. Lina

  Jag följer via bloglovin och läser oftast vid kvälls-/nattamningen, dock inte alltid regelbundet beroende på trötthet etc. Filmerna brukar därmed oftast få vänta då lilleman inte ska störas, och så ser jag dem långt i efterhand. Jag skulle vilja ha filmerna något kortare, annars jättenöjd!

 9. Caroline

  Kan ju tillägga att jag ju är föräldraledig, annars hade jag kanske kollat bloggen på lunchen eller på kvällen efter middagsbestyren.

 10. Caroline

  Vardagar kollar jag din blogg ca 3-7 ggr/dag ;). Helger när maken är ledig kanske det bara blir en gång under hela helgen (flåt). Däremot kollar jag alltid Instagram flera gånger per dag, veckans alla dagar, så jag får min dos av Lindroths även på helgerna då jag kanske inte kollar bloggen 😉

 11. maria

  1. Jag läser oftast din blogg när tiden passar. Som nu är kl 7.27 och jag är i badrummet medan barnen sover ibland kan det bli mitt i natten.

  2.jag besöker din blogg varje dag. Ibland flera gånger per dag:)!

  3. Jag har ingen speciell dag:)

  4. Jag har inga tips. Tycker din blogg är så jäkla härlig!

  Fråga till dig:
  Hur tänker du/ni om förskola? När tycker ni att det är okej att börja och hur funderar ni kring detta?

  Stor kram!

 12. Josefin

  Hej!
  Läser din blogg nästan varje dag, älskar den! Oftast blir det när dottern sover. Gillar ärligheten, ditt sätt att uttrycka dig i text och dessutom känner jag igen mig mycket i det du skriver.

  Har en (kanske lite konstig) fråga. Är ju lnte aaaaallt för länge till julen som ju blir Åkes första. 🙂 Hur ser ni på det här med julklappar och presenter, speciellt till små barn? Har ni nåt speciellt resonemang eller några tankar ang vad ni ska “vänja” honom till? Känns som att så många i dagens samhälle överöser sina barn med materiella saker från väldigt tidig ålder ( dömer ingen, skulle lnte förvåna mig om jag blir likadan själv). Är lite nyfiken på hur ni tänker kring det 🙂 ursäkta för luddig fråga men hoppas du förstår hur jag menar, hehe.

  Kram

 13. Karin

  Blir väl oftast morgon och kväll men ibland även på dagen. Är inne minst 1 ggr per dag men oftast 2. Vardagar är det mest tid till bloggläsande men oftast blir det en kik in på kvällen på helgen om det inte sker nått sätskilt

  Jag tycker verkligen, verkligen om din blogg och jag älskar alla tips jag får inför småbarnstiden. Är i v.28 nu så det börjar närma sig så smått☺

  Sen älskar jag dina fina bilder på Åke. Han får mig att le varenda gång man ser honom på en bild. Så go och glad!

 14. Sofia J

  Svaaaaaaaar:
  1. Oftast efter 20.00 då barnen somnat. Om jag inte jobbar kväll eller helg för då blir det lite närområdet under dygnet.
  2. 99% av tiden 7 dagar i veckan.
  3. Typ jämt.
  4. ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

 15. Matilda

  Jag har ett önskemål till dig som du nämnde för längesen att du skulle prata om, men det kanske har glömts bort (eller så har jag missat det!?), men jag vill gärna se ett inlägg eller klipp när du går igenom dina tatueringar! Är så nyfiken! 🙂 🙂

 16. Alexandra

  1. Vilken tid på dygnet läser du oftast bloggen?
  Morgon och kväll. Fast jag är inne och kikar under dagen också, så kanske svaret ska vara under den vakna tiden på dygnet
  2. Hur många gånger i veckan ungefär besöker du min blogg?
  Varje dag, flera ggr per dag.
  3. Vilka dagar hinner/vill/orkar du läsa mest bloggar?
  Alla dagar. Är lite av en vardagsritual att läsa bloggar och annat på nätet.
  4. Övriga funderingar/önskemål/tips
  Hur lade ni upp hjälen under natten när leif blrjade arbeta efter sina 10 pappadagar?

 17. Isabelle

  Jag är mammaledig och läser din blogg flera gånger per dag. Morgon som kväll. Ja, till och med ibland på natten när lillan ska matas. Du gör ett toppenbra jobb! Så fort jag läst ett inlägg eller sett ett avsnitt så längtar jag till nästa 🙂

 18. Sara

  Jag har ingen speciell fråga men jag kan svara på dina ändå 🙂

  Jag läser varje dag 1-2 gånger. Oftast morgon och kväll när barnen somnat och tiden för telefonen finns :).

  Tycker du verkar vara en fantastisk person och mamma, gillar att läsa bloggar som är naturliga och inget förskönat trams. Och du är verkligen en sån där verklig människa man kan relatera till. Så fortsätt med de du gör . (Tummen upp) kram

 19. Klara

  När det finns ledig tid på dygnet, oftast på eftermiddagarna brukar jag kika in.
  Besöker din varje dag om jag har tillgång till internet.
  Läsa din och andras bloggar är som en skön avkoppling och det är så mysigt att ta den lilla pausen varje dag.

  Tack för din underbara blogg! Kramar

 20. Sofie

  Är mammaledig och läser när jag har en stund över. Oftast kväll när lillemannen somnat, eller om han får för sig att sova längre än en halvtimme åt gången 🙂

 21. M

  Läser din blogg varje dag på kvällen när jag lagt dottern. Inte alltid på helgen men alla vardagar.
  Då min dotter är nån vecka yngre än Åke undrar jag hur mat/sovschemat över dygnet ser ut nu? Och sen undrar jag över nätterna.
  Jag läste att du i början var väldigt orolig och sov typ med ett öga öppet för att kolla honom. Jag var också så och är det ännu. Har det släppt för dig? Isf när? Hur? Vågar fortfarande inte lägga henne i egen säng, inte heller knappt vända ryggen till….. Vet att jag måste släppa det men det är svårt. Är inte alls så cool med allt som jag trodde jag skulle vara.

 22. Annika

  Jag läser alltid på kvällstid när barnen ska sova/har somnat. Går nog in och kollar ca varje dag kan bli varannan dag beroende vad jag har och göra på kvällarna ibland är det utbildning eller planering med jobbet på kvällen och då pallar inte hjärnan.

 23. Ylva

  Hej fina du! ☺

  1 . Jag läser oftast på förmiddagen och på kvällen.
  2. Kikar ofta in två gånger per dag i vardagen, en gång per dag på helgerna, så ungefär 12 gånger i veckan!
  3. Jag läser mest under vardagarna, när det är helg vill jag helst umgås med min fina fru/vänner och hänger mindre på bloggar/insta
  4. Berätta gärna om hur du förberedde dig inför förlossningen! Profylax, kurser? Hur hjälpte Leif till under förlossningen? Vad behövs i bb – väskan? Vill veta allt, börjar nämligen redan bli nervös!

  /Gravid i vecka 26

 24. Anonym

  Jag läser den blogg varje kväll och ibland även på fm. Vilken dag i veckan spelar ingen roll, de flesta dagar ser ungefär likadana ut då jag är mammaledig (inte alls så bitter som det lät haha)

 25. Hanna

  Jag är också föräldraledig och kan läsa bloggen lite närsomhelst under dygnet. Väldigt trevlig läsning.

  Hur mådde du och mannen din dom första veckorna efter Åkes födsel?

  Har du några hobbies?

  Tack!

 26. Emelie

  Jag läser din blogg varje dag!
  Oftast då jag kliver upp och på kvällsidan, så för min del får du gärna posta två inlägg (eller fler) per dag.

 27. Kajsa

  Jag läser din blogg varje dag. Ofta på morgonen, typ 8. Eller på eftermiddagen vid 17-18.

  Hur träffades du och Leif?
  Vilka namn bollade ni kring Åke?

 28. Jullan

  Hej hopp! Jag följer dig och bloggen via bloglovin så jag läser inläggen samma dag eller möjligtvis dagen efter du skriver. När på dygnet beror lite på hur dagen ser ut, antingen på tunnelbanan på väg till eller från jobbet, vid frukosten eller på kvällen 🙂 Jag kollar igenom bloglovin oftast varje dag så din blogg besöks väl typ så ofta du lägger upp något 😉 helgerna kanske är mer händelserika och inte så inrutade som vardagar så då läser jag inte bloggar lika ofta, men jag har nog ingen speciell dag som är mer populär än någon annan 😉 Kram på dig! <3

 29. Elina

  Jag undrar hur din och Leifs relation påverkats efter ni fått barn? Vi är så trötta efter vi fick vårt andra barn så vi smågnäller på varandra lite för ofta tycker jag. Intressant att höra hur andra har det , men om den är för privat fråga respekterar jag det naturligtvis! ! Kram

 30. Elina

  Jag läser oftast runt 10-14 på dagen, varje vardag, ö på helgen är mannen ledig och då bryts mina rutiner totalt!

 31. Cecilia

  Jag är föräldraledig och läser din blogg varje dag, ibland tittar jag in flera gånger om dagen.

  Jag läser bloggen alla möjliga tider på dygnet, bland på natten/tidig morgon när jag ammat och har svårt att somna om.
  Jag tycker du skrivet så bra!!! Du skriver så ärligt! ❤️