Bilder jag ratat – ELISABETH

ELISABETH

Bilder jag ratat

Jag skrev ju ett inlägg i måndags om att jag tror att de bilder vi ratar egentligen är bilderna som visar vårt sanna utseende. Jag ska försöka visa lite mer “sanna” bilder av mig själv, blandat med andra, som en utmaning till min hjärna. Om någon bara sett mig på en bild och sedan ska träffa mig IRL, vill jag ju att hen ska känna igen mig från bilden, inte gå och leta efter ett spegelansikte.

Okej, steg ett i min terapi är att visa några bilder jag ratat eftersom jag ser helt konstig/normal ut. Varsågoda!

DSCN4052 DSCN1402 DSCN3542 DSCN3702 DSCN3979

Kan inte ni också utmana er och lägga ut en bild som ni kanske inte blev helt nöjda med men som ändå är ni? Åh, vi kanske borde skapa en hashtag på Instagram?!

Hur som helst, jag tycker att Karins konstgrepps-Karin skriver det så bra på sin hemsida: Blandar vi fint och fult glömmer vi kanske till slut bort vilket som var vilket. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica Engman

  Ja! är helt med på hashtag och ska försöka göra lite som dig och välja bilder jag inte hade valt annars. 🙂

 2. Lina

  Det ser ju precis ut som du oavsett! 🙂 Fin som du är. Vore väl toppen med en #! Jag bryr mig inte så mycket om hur jag ser ut när jag är iväg, osminkad i fula, gamla kläder och oborstat hår. Förstår inte människor som orkar fixa sig dagligen, det finns ju så mycket annat att lägga den tiden och energin på. Plus att man blir skitsnygg när man väl fixar sig! 😉

 3. Sonia

  Haha. Det är så himla knäppt hur vi människor funkar alltså – jag tycker du ser helt vanlig ut på bilderna! Visst, ibland grimaserar du lite, men inte så att jag skulle RATA bilden. Men själv så tänker man ju hemska tankar när man ser såna bilder på sig själv… Usch, vi är så hårda mot oss själva ibland!

  Ja! Jättegärna en hashtag! Hurra vilket bra initiativ, du är bäst. <3

 4. Anna

  Jag tycker att de bilder som en råkar ta med mobilen när den är vänd mot en själv (vad heter det läget?) är väldigt intressanta. Första reaktionen är oftast “hu vad hemskt” men det är ju så jag ser ut i det ögonblicket.