ELISABETH

5 tidsskillnader sedan jag fick barn

1. Tiden man lägger på att söva känns som en evighet. Som att hela dagen bara går utanför det mörka sovrummet och när man kommer ut är det ingen dag kvar. Galet när man väl kommer ut och inser att det gått 12 minuter och solen skiner ute!

2. När man på eftermiddagen kollar klockan och börjar tänka att ens partner snart kommer hem från jobbet och då inser att den bara är 10.23….

3. När man helt plötsligt känner sig utvilad och underligt tillfreds eftersom man ju fått sova FYRA timmar sammanhängande sömn?!

4. När man verkligen maxar sin egentid så till den grad att ett kort toabesök också innebär 1.5 minuters poddlyssning.

5.  När bebis väl har somnat för kvällen känns det helt plötsligt fysiskt omöjligt att inte få ses på flera timmar.

d214c7ec3eeae95650a34d8875a9e8b2

Har ni fler exempel?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin L

    jag maxar duschning. Har aldrig gillat det, men nu lägger jag lermask, kliver in, och efter att jag lagt i balsam så rakar jag benen, och sköljer bort masken samtidigt som balsamet. Och medan jag gör allt detta lyssnar jag på poddar

  2. Isabell

    Hej och TACK för en sån härlig blogg! Ni verkar vara så härliga hela familjen. Jag följer bloggen genom bloglovin och har problem med att se dina bilder i inläggen. Klickar jag på ”visa orginalinlägg” syns dom dock. Det går även bra att se youtubevideor som är inbäddade i inlägget. Det är just bilderna som inte syns. Det verkar inte vara några problem med andra bloggar, och det spelar ingen roll om jag läser från mobil eller surfplatta. Är det fler som har samma problem? 🙂