ELISABETH

Shoppar’n Lindroth

Igår åkte mamma och jag in till stan, en till superskön grej med att sluta amma, friheten! Bara att kunna åka iväg lite utan att känna sig stressad, så fint! Tanken var ju att jag skulle hitta en ny bh men det blev en massa annat i stället!

Tänkte att jag skulle visa lite av nyheterna!

DSCN4222

Polo-t-shirt?! Det hade jag hade jag aldrig trott för bara någon månad sedan men jag föll pladask. Tänkte även köpa ett par utsvängda jeans men kom på att jag faktiskt redan ägde ett par. Någon måtta får det vara! Tröjan köpte jag på Lindex för 149:-

DSCN4227

DSCN4230

En härligt rutig skjorta fick jag också med mig! Gillar modeller som är rätt korta men ändå breda, så skönt och luftigt! Finns på H&M, hittar den dock ej på deras hemsida.

DSCN4234

DSCN4235

Den här vita saken är kanske egentligen en klänning(?) men går ju faktiskt ha som en lång, tunn kofta också. Den fanns på Åhléns rea för 120:- (70% rea!) men jag kände att jag ändå blev snål och att jag kanske aldrig skulle använda den MEN då köpte min mamma den åt mig?! SÅ fint att hur gammal en än blir, är mamma alltid mamma och köper saker som känns för dyra… TACK mammis, är så glad att den blev min!

DSCN4236

Ni som följer mig på Instagram såg att jag testade hattar också! Tack för era snälla ord som gjorde att jag tog steget och blev en hattmänniska! Köpte dock en annan modell än den på bilden och ångrar mig lite nu….. SÅ jobbigt med alla dessa beslut allltsåååååååå!

DSCN4241

Köpte även några fler pyjamasar till Åke och lite annat OCH inte att förglömma ett par örhängen! Har inte kunnat ha några alls på senaste tiden eftersom jag får så ont! Kanske blivit lite nickelallergisk på gamla dar? Hur som helst, de jag köpte är handgjorda i porslin och själva pinnen är av silver, så de ska inte vara retsamma för mina känsliga öronsnibbar. Hittills känns de lovande!

DSCN4248

Gillar att de är diskreta, så att de funkar jämt! Köpte dem på Butik Udda i Skellefteå men de finns även att köpa i designerns egna webshop ser jag.

Nu känner jag mig redo att åka till Stockholm med lite nya plagg i garderoben! Kommer inte hinna gå på stan så mycket där nere så jag tänkte att jag passar på nu. Nu får det bli lite mindre shopping ett tag känner jag, en student och en föräldraledig är ju kanske inte den bästa kombon när det kommer till ekonomi.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Så fint på dig! Nu blev jag också sugen på ett par utsvängda jeans.. Tyvärr verkar det inte finnas så många i mamma-modell och minin i magen kommer absolut inte acceptera normal linning.. Det får bli till nästa vår istället! Kram!

 2. Caroline

  Jag har också fått problem med örhängen, får jätteont i örsnibbarna efter en stund. Jag har dock kommit fram till att det spelar ingen roll om det är silver/guld eller helt oäkta från Glitter. Hoppas dina nya snyggingar funkar för dig!!

 3. Sanna

  Blev nickelallergisk efter min graviditet och enligt bvc och bm så är det visst inte ovanligt. Så kan vara därför du blivit känslig, tänkte så du vet

 4. Susanne

  Åh vilka fina saker! Blev själv sugen på att köpa massa nytt nu. Har inte köpt ett nytt plagg till mig själv ( förutom amningsplagg) sen sonen föddes för 6 månader sen. Min mamma köper också saker till mig när jag själv blir för snål, trots att jag är 30 år och tjänar egna pengar. 😀 <3<3