*Nytt klipp!* Antagningsbesked och svar på frågor – ELISABETH

ELISABETH

*Nytt klipp!* Antagningsbesked och svar på frågor

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. SpeLinnea

  Stora gratulationer, så jäkla kul med antagning! Det kommer gå SÅ BRA! Vad var det som fick dig att ändra dig angående att ha barn?
  Åke är ett sånt hjärtegull genom hela videon. <3

  1. elisabethlindroth

   Tack! 🙂 Ja, Åke är fasen söt alltså! Åh, vad som fick mig att ändra mig? Kan inte riktigt sätta fingret på det faktiskt, jag kände väl lite att Leif och jag är så jäkla bra ihop och att det vore synd att inte avla på oss! 🙂

 2. Linn

  Grattis! Jag har pluggat i några år nu och tog faktiskt examen nu i våras. Ett tips till dig är att köpa begagnat du kan komma undan med mycket för lite pengar kolla in kurslitteratur.se eller låna på biblioteket jag bor i en liten liten by där ingen pluggar det jag gjorde och då var inga av böckerna utlånade man kan även fjärrlåna lycka till med studierna

 3. Linda

  Underbart att se er i videoformat igen. Ni verkligen strålar av energi och nytändning. Åke är ju för sööööööööt. GRATTIS! Vilken spännande utbildning du har kommit in på. Ibland funderar man på om man ska byta yrke helt och hållet och göra något helt annat…modigt av dig!