ELISABETH

Dagens outfit

Jag måste erkänna att jag inte är så brydd om hur jag klär mig en onsdag morgon i Burträsk. Det blir ofta att jag roffar åt mig något plagg som inte är för smutsigt eller obekvämt innan vi ger oss ut på promenad. För tillfället är det rätt skönt att slippa den hetsen eftersom det verkligen inte finns tid eller ork för det men jag saknar faktiskt att använda lite mer fina kläder, smycken och andra skor. Jag tror att hösten kommer bjuda på lite mer tillfällen att använda vissa plagg som inte fått luftas på ett tag!

I morse på morgonrundan såg jag i alla fall ut så här:

DSCN3868

Fortsätter min trygga, grå bana och lever rätt hårt i jeans av modellen ”sköna”.

DSCN3867

Mina älskade Nike-pjucks har fått gå vidare till att bli gräsklipparskor nu, sulan började helt enkelt ge vika. I stället använder jag mina Asics som bara är sådär sköna och inte har nog bra dämpning för min arma kropp tror jag.

DSCN3871

Det här är egentligen den stilen jag känner mig allra bekvämast i och när jag ska vara lite ”finare” kör jag typ på samma stuk men med lite twist. Jag är också, som ni kanske märkt, helt beroende av scarfs och halsdukar, känner mig naken utan!

DSCN3878

Tips på saker som är roliga att göra under en promenad förresten: lura in hund i flodhästgap!

DSCN3865

Jag skrev ju igår om mina planer för kvällen och enligt egen spådom orkade jag inte riktigt göra allt på listan. Ögonbrynen fick sig en omgång i alla fall och det känns alltid så härligt! Jag sminkar mig verkligen aldrig till vardags och då känns hela min uppenbarelse lite piggare med extra färg på bryna’! Jag använder mig av denna som blandas med denna och är inte så rädd för att låta den sitta rätt länge. Eftersom jag är så mörk kan mina ögonbryn i princip inte bli för färgade tycker jag. Dessutom är inte ögonbrynsfärg alls detsamma som hårfärg, färgen släpper relativt snabbt och känns de alldeles för mörka funkar det att gnugga lite med peeling eller tvål och vatten för att få bort överskottet. Sen är det bara att testa sig fram, en eller två minuter räcker till en början!

DSCN3900

Jag hann också läsa ett par kapitel i min bok. Att ens försöka läsa något som är lite tyngre för tillfället är bara onödigt, då ögonen går i kors direkt. Därför läser jag lite mer lättsmält litteratur nu och den här är riktigt härlig! Kan verkligen tänka mig att den kommer bli film inom kort! Tips på fler lättsamma och bra böcker mottages självklart tacksamt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mathilda

  Halloj! Så kul att läsa som vanligt! 🙂 tänkte höra vart du har köpt dina glasögon? De passar dig perfekt, och så fina! Är på jakt efter ett par nya 🙂

 2. Anonym

  En man som heter Ove är den bästa lättlästa jag läst! De flesta har redan gjort det, och de som inte har bör verkligen!

  Sen alla böcker som Marian Keyes har skrivit, exempel Vatten melonen el En oväntad semester. De är sådär lätta, lättlästa och roande!

 3. jennybenny

  Sjukt snygg för att bara ”slänga på sig” kläder!! Jag ser typ ut som hej-kom-och-hjälp-mig när jag går runt här i området om morgnarna, haha.