ELISABETH

Jakten på nya jeans börjar…NU! del två

Jag har insett en stor skillnad på kropp och smak sedan jag fick barn! Förr i tiden (typ 1800-talet känns det som), hade jag nästan alltid jeans och kjolar med väldigt hög midja, som nådde upp över naveln. Jag har alltid tänkt att jag bara ska återgå till den modellen men det går inte! Kanske om ytterligare ett tag men just nu är min mage precis som bredast under naveln och därför går inte dragkedjorna dra upp nästan.

Därför har jag börjat nosa på typ ”normalhög” midja och lite hög midja. Finns ju en uppsjö modeller men halvhög midja känns så mycket mer bekvämt, den sitter åt precis där magen än så länge är svagast och håller ihop den, lite som en gördel. Självklart väljer jag en storlek som inte klämmer ihop några inre organ och även i stretch! Dessutom vill jag ju, som ni vet, inte lägga ut miljarder kronor.

Nu testar jag därför ett par som jag hittade på Monki (HÄR hittar du dem)! Mid waisted, som det så fint kallas känns helt perfekt! Tog en storlek mindre än jag brukar ha eftersom de är rätt så stretchiga och det känns ypperligt!

DSCN3662

Can I get a woop woop!

DSCN3666

Ska nu testa dessa ett tag och om de blir godkända kanske jag unnar mig ett par i en annan färg! Jo, kepsen är Leifs nya, som jag ÄLSKAR. Han hatar när jag använder den men jag kan ej låta bli…..

/Kepz LoVeRRR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madelene

  Alltså?! Hur snygg får man vara? Elisabeth, du är en helt otrolig människa. Ditt inre och yttre är så fantastiskt fint.
  Älskar också kepsen, vart har han köpt den?
  All kärlek till er! <3
  Ps. Har en 9-månaders kille här hemma och jag hinner verkligen ingenting heller. Men det få vara så just nu. 🙂

 2. Erica

  Lager157 har riktigt bra stretch-jeans som typ är gratis (150kr). Påminner lite om Dr Denims.
  Dom har en webb-butik, annars finns den närmaste i Sundsvall (Birsta, på motsatt sida av E4:an mot Ikea). Mycket (mycket!!) fina kläder som är så billiga att det nästan är löjligt

 3. Johanna

  Har verkligen levt i mina Monkijeans nu i sommar när vädret varit sådär och jag älskar dem! Till hösten får nog garderoben utökas med ett par i din färg med 🙂

 4. Emilia

  Snygg som få!! Om du som jag äääälskar jeans med stretch så kan jag slå ett slag för dr denims byxor. SÅ sköna!! 🙂

  1. elisabethlindroth

   Åhhh! Hade helt glömt det märket! Har ett minne av att även det var rätt billigt? Supertack! 🙂